PUBLICITAT

En directe

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 477

En directe

El transistor

04:00 06:00


L’entitat GosSOS ven mascaretes solidàries a favor dels gossos sense llar

Per: el 30 de setembre de 2020

Andorra la Vella.-

L’entitat GosSOS ha posat dos models de mascaretes solidàries a la venda a Andorra. Les mascaretes són produïdes conjuntament amb l’empresa andorrana Otso Sport i tenen un triple objecte, segons expliquen a través d’un comunicat.

A banda de protegir els ciutadans enfront de la pandèmia de la Covid-19, també tenen la voluntat de donar visibilitat als gossos que en aquests moments estan en adopció a la gossera oficial del Principat, ja que les imatges de les mascaretes són amb aquests animals. Finalment, també tenen l’objectiu de recaptar recursos per als programes de l’entitat protectora en benefici dels gossos sense llar.

Els responsables de l’entitat animen a tothom a comprar la mascareta i a fer-ne difusió a les xarxes socials amb l’etiqueta #MascaretaGosSOS, per fer més visible l’acció solidària. Pel que fa a les mascaretes, hi ha tres talles diferents a un preu de 15 euros. Així, tothom que en vulgui pot comprar-ne a les oficines de GosSOS situades al ‘cowork Hive Five’ situat a l’avinguda Doctor Mitjavila número 5 o bé a través del telèfon de l’entitat.

Font: ANA