En directe

No son horas

01:30 04:00


oients aquí avui: 209

En directe

No son horas

01:30 04:00


Les fotografies de mascotes més divertides dels Comedy Pet Photo Awards

Per: el 4 d'octubre de 2020

Aquest concurs, que enguany celebra la seva segona edició, a més té fins benèfics que consisteixen en recaptar fons per a dues organitzacions benèfiques del Regne Unit encarregades de cuidar els animals abandonats per buscar-una llar.

Les organitzacions són ‘Mars Petcare’ i ‘Blue Cross’. Cada participant que volgués participar havia d’ingressar una quantitat estipulada a l’hora de manar la seva fotografia i així és com s’aconsegueixen els fons per aquestes organitzacions.

 

‘Squirrelll’

Fotografia enviada per Elke Vogelsang. Un gos feliç, excitat, content. Fins sembla que està fent una ganyota, imitant al seu amo o burlant-se d’ell.

 

‘Hold On Tight Were Running Late’

Els gossos també condueixen, ¿i per què no? En aquesta hilarant imatge veiem un gos xofer manejant un elegant descapotable. Darrere va un altre gos, a el parer preocupat per si arriben tard a la seva cita.

 

‘Friends Dont Let Friends Do Silly Things Alone’

Entranyable fotografia aquesta. Un gos li acaricia el cap al seu company de fatigues. Segurament poc després d’una carrera o de jugar amb la resta de canins de parc.

 

Crazy Horse

Un cavall desbocat, i mai millor dit. Aquí el veiem ensenyant geniva i presumint de dentadura blanquíssima i en perfecte estat. Podria ser una campanya publicitària d’una cadena de clíniques dentals.

 

‘Buddys New Teeth!’

Així és. Buddy té dents noves. I sembla que li sentin molt bé.

 

‘Drama Queen’

La vida de les conilles no és fàcil. Elles també pateix, s’atabalen i penen. Tenen el seu dret, com tots, a badallar i sentir-fartes de el món.

 

‘The Guilty Kitten’

Als humans ens fa molta gràcia veure els animals fent coses que se suposa que només nosaltres sabem i podem fer. Com fumar, per exemple. En canvi, aquí veiem a aquest gat fumant-seu puret tranquil·lament.

 

‘Goat Relax Time’

Les cabres també descansen. Per molt acostumades que estiguin a la intempèrie i als el fred de la muntanya, també els agrada la comoditat. I no li fan fàstic a una bona hamaca en què repanchingar-se.