PUBLICITAT

En directe

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 549

En directe

El transistor

04:00 06:00


Més de 31.000 persones segueixen les Seleccions a FAF TV Live i Ràdio Valira-Cadena Pirenaica

Per: el 8 d'octubre de 2020

Més de 31.000 persones segueixen les Seleccions via FAF TV Live i Ràdio Valira

Rècord d’audiència ahir amb motiu dels partits de les Seleccions Absoluta i Sub21. Les dades són registrades a través del canal FAF TV Live de la Federació Andorrana de Futbol, que va emetre el partit de la Sub21 contra Anglaterra i a través dels streamings de Ràdio Valira.

Registres de rècord pel que fa les audiències dels partits de les Seleccions Absoluta i Sub21 d’ahir a través del canal de youtube i dels streamings de Ràdio Valira. Més de 30.000 persones van estar connectades a les imatges i la narració dels partits via internet.

Pel que fa el canal de youtube FAF TV Live, que va emetre l’empat de la Sub21 davant Anglaterra, va obtenir 24.544 visualitzacions, sent el millor registre des de la creació del canal, i superant en prop de 4.000 reproduccions el partit més seguit fins el dia d’ahir (FC Santa Coloma – Alashkert del 04/07/2017).

En ràdio, rècords també des de que la Federació Andorrana de Futbol i Cadena Pirenaica van signar el seu conveni de col·laboració. El partit contra Anglaterra va ser seguit via el portal web de Ràdio Valira per unes 3.100 persones, sent el partit més escoltat fins al moment.

Uns registres que es van superar hores després, amb la retransmissió del partit de la Selecció Absoluta, que va acollir 3.800 oients.

En total doncs, entre FAF TV Live i les dues retransmissions per Ràdio Valira, són més de 31.000 entrades als diferents streamings, els que van registrar els partits de les Seleccions.