En directe

Estiu Onda Cero

00:00 24:00


oients aquí avui: 1288

En directe

Estiu Onda Cero

00:00 24:00


Les ordres de veu més divertides d’Amazon Alexa i Google Assistant

Per: el 11 d'octubre de 2020

No és que aquestes comandes et vagin a resoldre algun problema del teu dia a dia, el que sí que van a fer, és treure’t més d’un somriure, i pot ser que alguna que una altra riallada. Tant en Amazon Alexa com a Google Assistant tens diverses ordres de veu que et faran al·lucinar amb les seves respostes.

És més, hi ha algun que un altre comandament que sí que podria ajudar-te a prendre alguna decisió. Encara que per descobrir-ho, hauràs de seguir llegint, ja que tenim molt que explicar sobre aquests ordres de veu. Prova quan vulguis, estem segurs que no et penediràs de fer aquestes preguntes al teu assistent de veu.

Les comandes més divertides si tens Amazon Alexa

Realment, aquest assistent de veu no va ser creat precisament per divertir-te, sinó com a eina per ajudar-te en el teu dia a dia. Però el pas dels anys, i els avenços, han evolucionat fins a arribar a aquest punt. Cal reconèixer que és molt divertit que una màquina pugui donar-te respostes enginyoses i divertides, i és això el que pots aconseguir de l’assistent de veu Alexa. Ara, et direm alguns comandaments que pots dur a terme amb ella.

Com saps, primer has de cridar-la pel seu nom, així que aquesta part la obviarem en cada comanda que et esmentem. Aquests són alguns dels que et donaran les millors respostes, encara que hi ha molts més:

Sorprèn-me.
Què va ser abans, l’ou o la gallina?
Canta Baby Shark.
Quina edat té Jordi Hurtado?
Jo sóc el teu pare.
Asústame.
On és Chuck Norris?
Coneixes a Siri?

 

Les inesperades respostes d’Amazon Alexa

Segurament mai se’t hauria passat pel cap preguntar-li a la teva altaveu intel·ligent d’Amazon on es troba Chuck Norris, però la veritat és que la resposta a aquesta pregunta val la pena. Òbviament, no et anem a desvetllar quines seran les contestacions que et va a donar Alexa, ja que això acabaria amb tota la màgia.

El que sí podem dir-te és que no vas a esperar-te cap de les seves respostes, ningú pensaria que estan programades, més que res perquè té moltes per donar-te. Si tu li dius diverses vegades “Asústame”, la forma de fer-ho no serà sempre la mateixa. Així que si vols fer unes bones rialles, ja estàs trucant a Alexa per dur a terme aquestes comandes. Això sí, encara no hem acabat, tenim molts més relacionats amb pel·lícules.

 

Les ordres de veu per al teu altaveu Amazon Alexa sobre pel·lícules

Si encara no comptes amb un altaveu intel·ligent a casa, pot ser que vagi sent hora que comencis a plantejar-te tenir un. No només t’ajudarà en el teu dia a dia amb diferents tasques, no diem que es vagi a posar a rentar els plats, però sí que hi ha moltes altres funcions que pot dur a terme. I si a això li afegim que pot fer-te passar una bona estona a l’fer-li preguntes al teu altaveu Amazon Alexa, tenim una combinació increïble.

Així que aquí et deixem algunes de les ordres que hauries d’anar provant d’una vegada per al·lucinar amb les seves contestacions:

Introdueix-me amb el teu líder.
¿Pastilla vermella o pastilla blava?
Ets Skynet?
Estem a Matrix?
El meu nom és Iñigo Montoya (t’encantarà la seva resposta)
Quina és la primera regla de el club de la lluita?
Quina és la segona regla de el club de la lluita?
Pots parlar com Yoda? (Spoiler: ho farà)
Teleeeeefono … mi casaaaa …

 

Més seriós que Amazon Alexa, però igualment divertit

Google Assistant és l’altre assistent de veu que et volíem recomanar per dur a terme diversos ordres de veu. No sona tan divertit com Amazon Alexa, però és aquí precisament on rau gran part de la seva gràcia. A Siri ja la tenim molt vista, raó per la qual no parlem d’ella aquí. Però si preguntem per ella a aquests assistents de veu, el que obtindràs en resposta et deixarà de pedra.

Tant en el cas d’Amazon Alexa com en el de Google Assistant vam provar a preguntar per Siri, ja que és molt habitual veure vídeos de com Alexa s’enfada quan li diuen pel nom de l’assistent de veu d’iOS. Així que pregunta ara mateix per ella per quedar-te a quadres amb la resposta de la teva assistent de veu. Segurament, serà l’últim que podries esperar d’aquests assistents.

 

Les ordres de veu més divertides de Google Assistant


Ara que ja t’hem deixat caure el que t’espera amb les preguntes a Google Assistant, és moment de conèixer quins són aquests ordres de veu que pots dur a terme amb l’assistent de veu estrella de Google. I és que cal reconèixer-ho, aquest no té rival, ni Alexa ni Siri tenen res a fer en una batalla d’assistents de veu. Per això, hem deixat de banda els comandaments per Amazon Alexa, i ara comencem amb els de Google.

Segurament, algunes de les ordres que et mostrem a continuació, no et semblin res divertits. Abans de dubtar, fes-li la pregunta al teu assistent i descobreix per quina raó ha entrat en aquest llistat que et deixem a continuació:

Tens sentiments?
Qui va ser el teu primer amor?
T’agrada Star Trek o Star Wars?
Tens imaginació?
Què portes posat?
Parles codi Morse?
Què diu la guineu?
Quin és el sentit de la vida?
Creus a Santa Claus?

Aquesta última et deixarà de pedra, però t’encantarà. Semblen preguntes que tindran una resposta simple com, “no, no tinc sentiments”, però res més lluny de la realitat.

Google Assistant no només té aquestes comandes de veu, a més, és un expert en explicar acudits dolents, però dels de veritat, dels que et fan riure pel dolents que són en lloc de per l’acudit en si. Només has de dir-li “explica m un acudit”, i superarà amb escreix a qualsevol altre que et pugui dir Amazon Alexa.

Fins i tot pot treure’t d’un debat en el qual hagi de triar alguna cosa com, anar a sopar sushi o quedar-se a casa. Tens diverses opcions, com demanar-li que llanci una moneda a l’aire. I sí, fins et farà el so de la moneda.