En directe

Estiu Onda Cero

00:00 24:00


oients aquí avui: 1369

En directe

Estiu Onda Cero

00:00 24:00


Imatges insòlites de Google Maps

Per: el 15 d'octubre de 2020

Google Maps és una de les eines que més utilitzem en el nostre dia a dia. Amb totes les noves funcionalitats que s’han implementat en els últims temps, sens dubte l’han convertit en l’app més completa per reconèixer el nostre entorn.

Podem veure el trànsit en temps real i la incidència del coronavirus al llarg del món. Si volem anar a un lloc, fins i tot ens guia i ens diu els minuts que trigarem i l’aparcament.

Google Maps es fa a força de fotos de satèl·lit per reconèixer el terreny. La part dels carrers es fotografia amb un cotxe que va capturant imatges en 3D cada poc temps. Això ha propiciat que es donin un gran nombre d’insòlites fotos que et trauran un somriure. Aquí et portem algunes de les millors captures de Google Maps

 

Ronaldinho detingut


Des que va sortir del Barça, Ronaldinho no ha tingut la millor vida. No ha triomfat en cap altre equip, ni tan sols en el de la presó. No obstant, no ens esperàvem això.

No ens esperàvem que li enxampessin robant. I és que és una gran casualitat que el moment en què fotografien carrer, la policia estigui detenint a aquests delinqüents. Aquesta és la primera imatge policial d’ells. Ha de ser un orgull aparèixer per tot internet.

 

Un cotxe incendiat

Una imatge que ens fa desenvolupar la nostra imaginació. Veiem el moment precís en què el propietari d’aquest cotxe obre la porta de casa seva.

Però no. El que s’està cremant és el seu propi cotxe. Quin disgust! Al menys li quedarà aquesta fotografia del vehicle en el qual tan bones estones va passar durant molts anys. Ara tocarà comprar un de nou.

 

Un gran aparcament

Quan veiem aquesta imatge, el primer que se’ns ve al cap és que el propietari d’aquest cotxe és Mr. Bean. Ha intentat arribar de pressa a una exposició de quadres i amb les presses, ha aparcat en el primer lloc lliure que ha trobat.

No obstant això, el que de veritat estem veient és un accident, o més aviat, les restes d’un accident. Esperem que el conductor no hagués patit danys. I també esperem que la grua arribi ràpidament per retirar el cotxe.

 

Un coll prodigiós

El senyor que va en motocicleta perfectament podria protagonitzar la següent pel·lícula de l’Exorcista. I és que compta amb una flexibilitat al coll que molts la voldrien per a ells. De fet, no sabem ni com no s’ha dislocat res.

Per a ell, la mirada a aquesta noia li val la pena, encara que pateixi un accident. Per a la resta del món és una escena indignant. I el pitjor de tot és que és una foto de Google Maps que s’ha fet viral i ho va a veure fins a la seva dona. Quina esbroncada li espera quan arribi a casa …

 

Una gran interpretació


Vas passejant pel carrer i veus al lluny el cotxe de Google que va documentant tot per a Google Maps. Vas caminant amb una persona tan boja com tu, així que tens uns segons per pensar una escena.

El millor que es pot fer és interpretar una famosa escena dels Simpson on Homer posa les mans al coll a Bart. Una representació genial que passarà a la posteritat. Tan sols cal trobar-la en Google Maps per rememorar-la.

 

La secta avícola

Una imatge que bé podria pertànyer a una pel·lícula de Kubrick. En ella veiem dues files de persones amb caps d’ocells. Bé podrien pertànyer a una nova i perillosa secta avícola.

I si seguim imaginant, veuran al gran ocell al seu lloc de reunions. La veritat és que, als Estats Units, hi ha gent que va així a comprar a supermercat. Per casualitat Google Maps va immortalitzar a aquest grupet de loquillos.

 

Les retallades arriben a Google

Quan pensem en Google Maps, tots ens imaginem el típic cotxe blanc amb la càmera al sostre. Un vehicle perfectament reconeixible que a més compta amb els logos de Google i es va passejant per les ciutats fotografiant els carrers.

No obstant això, aquí, en aquest reflex, veiem un ciclista amb un casc, que és on porta la càmera. Podríem pensar que Google ha retallat en despeses i ara fa servir als missatgers per al seu treball. En realitat, aquests ciclistes documenten els carrers de vianants per on els cotxes no poden circular a les grans ciutats.

 

De passeig amb la waifu


Aquest noi és el més afortunat del món. El dia en què va conèixer la seva nòvia, el vehicle de Google Maps passejava pel seu carrer. I va immortalitzar aquest moment. Així, tots dos tenen el seu primer record gravat en ple Google Maps.

Ell és un noi que no miri el físic i li agraden les noies calladetes. Ella és bastant superficial. Tots dos estan fets l’un per l’altre. Esperem que durin molt de temps, sobretot ella, que és més delicada.