En directe

La brújula

20:00 23:30


oients aquí avui: 3750

En directe

La brújula

20:00 23:30


Vídeo viral: mexicà li ven tamales a un policia fronterer dels EUA

Per: el 17 de novembre de 2020

El nou president electe dels EUA, Joe Biden, encara no ha assumit el seu càrrec, però les relacions entre el país nord-americà i el seu veí de sud semblen haver millorat. L’evidència està en un vídeo on es veu a un comerciant mexicà venent tamales a un policia nord-americana.

Al vídeo, que ràpidament es va fer viral a les xarxes socials, es pot observar un home que s’apropa a el mur fronterer que divideix Mèxic i els EUA i li ofereix el seu producte a un oficial de la Patrulla Fronterera.

“Si no t’agrada no m’ho pagues. Prova-ho primer”, assegura el mexicà al policia com a garantia dels tamales. Després anuncia el preu d’un dòlar i es retira, continuant la seva oferta amb el crit: “tamalitos, tamales”.

La publicació es va convertir en objecte de memes i va generar tota mena de reaccions.