En directe

La brújula

20:00 23:30


oients aquí avui: 3684

En directe

La brújula

20:00 23:30


EL F.C.STA.COLOMA COL·LABORA AMB LA CREU ROJA AMB UNA MASCARETA SOLIDÀRIA A UN PREU DE 10 EUROS

Per: el 20 de novembre de 2020

El FC Santa Coloma de la mà dels jugadors internacionals Marc Rebés, Luis Blanco, Àlex Martínez i Èric de Pablos han lliurat  aquest dijous, aliments de primera necessitat a la Creu Roja Andorrana, en una acte de compromís i solidaritat a l’entitat que durant 40 anys ha estat al costat dels andorrans quan més ho han necessitat.

Com agraïment i amb l’objectiu de sumar recursos en benefici d’aquesta emblemàtica institució a Andorra, l’FC Santa Coloma ha fet públic aquest dijous també la seva mascareta oficial. Amb el color blau com a referent, la mascareta lluirà l’escut de club en un costat i a l’altre, l’escut de Creu Roja Andorrana.

La mascareta es posarà a la venta a un preu de 10 euros i la recaptació anirà destinada a la pròpia Creu Roja Andorrana. Es podran adquirir a partir de l’1 de desembre a les oficines del club Avinguda Meritxell n.9 despatx 4-2 d’Andorra la Vella en horari de 10 h a 13 h.