En directe

El transistor

04:00 06:00


oients aquí avui: 372

En directe

El transistor

04:00 06:00


EL FCA REBRÀ DISSABTE A LA U.E.OLOT A LES 17 H. A PRADA DE MOLES

Per: el 20 de novembre de 2020

El FC Andorra rebrà demà a les 5 de la tarda a Prada de Moles a la UE Olot. Els  tricolors encara no coneixen la derrota a casa aquesta temporada, desprès de guanyar al FC Barcelona B  el darrer duel disputat a Andorra.

En el que serà el tercer partit a casa aquesta lliga, el FCA arriba a la sisena posició amb sis punts.

Per la seva part els olotins arriben com a colistes amb solament dos punts, encara que amb un partit menys disputat.

El FC Andorra va realitzar-se les proves PCR prèvies al partit de demà contra la UE Olot i tots els tests van ser negatius. L’última versió del protocol de competició de la federació espanyola obliga que tots els equips passin proves de coronavirus abans de la disputa de cada partit de Segona B.