En directe


oients aquí avui: 3101

En directe


L’INTER COMENÇA LA LLIGA IGUAL QUE VA ACABAR L’ANTERIOR, COM A LÍDER

Per: el 30 de novembre de 2020

FC SANTA COLOMA – UE ENGORDANY (2-2)

Repartiment de punts en el partit que obria la temporada a la Lliga Multisegur Assegurances. L’empat entre el FC Santa coloma i la UE Engordany, es començava a gestar ben aviat. Guillaume López avançava l’Engordany als 12 minuts de joc. Ràpidament, però, Diego Nájera restablia la igualada. A la primera meitat, el marcador ja no es mouria, però al segon temps, cada equip marcaria un gol més. De nou Lopez, al poc de començar tornava a donar avantatge al seu equip. Aquesta vegada, però, la igualada va arribar amb un cop de cap de Marc Rebés, que feia pujar el 2-2 definitiu al 78’. Un empat que no satisfeia cap dels dos equips al final dels 90 minuts.

INTER CLUB ESCALDES – UE SANT JULIÀ (3-1)

El vigent campió torna a la Lliga Multisegur Assegurances amb victòria. L’Inter Club d’Escaldes ha superat en la primera jornada de competició un molt renovant UE Sant Julià. Ildefons Lima va inaugurar el marcador pels escaldencs al minut 5 de joc. Només uns minuts més tard, David Virgili restablia la igualada culminant un contraatac. Immediatament després, Jordi Betriu tornava a avançar l’Inter d’Escaldes, amb el 2-1 que servia per arribar al descans. A l’inici de la segona meitat, un penal transformat per Genís Soldevila posava el 3-1 definitiu. Un resultat que permet als escaldencs sumar els 3 primers punts de la temporada. De la seva banda, el Sant Julià, que va acabar amb 10 homes per l’expulsió de Miguel Ruiz, haurà d’esperar per aconseguir els primers punts de la temporada.

CE CARROI – PENYA D’ANDORRA (1-0)

Victòria importantíssima del Carroi davant el Penya d’Andorra. Dos equips que tot i tractar-se de la primera jornada de Lliga Multisegur Assegurances, tenien el partit marcat en vermell al calendari. Durant la primera part, el Carroi va portar el pes del partit, tot i que cap equip va aconseguir marcar. Al segon temps, el duel es resolia amb un penal transformat per Ezzejjari. En primera instància, Jordi Rodríguez li llegia les intencions, però l’àrbitre obligava a repetir el llançament. A la segona, si que marcaria el Carroi el gol que acabaria sent definitiu. Al Penya d’Andorra, la derrota li ha sortit cara, ja que Martins, per doble groga i Braz, per vermella directa van haver d’abandonar el terreny de joc abans d’hora.

ATLÈTIC ESCALDES – UE SANTA COLOMA (9 de desembre)

El duel que ha de completar la primera jornada de competició a la Lliga Multisegur Assegurances entre l’Atlètic Escaldes i la UE Santa Coloma es disputarà el 9 de desembre.