En directe


oients aquí avui: 453

En directe


A la venda les entrades per veure la darrera proposta de l’Ordino Clàssic, ‘De pel·lícula!’

Per: el 12 de gener de 2021

Ordino.-

Les entrades per al concert ‘De pel·lícula!’, que va ser ajornat el 20 de desembre a causa de la mort de l’excap de Govern Òscar Ribas, ja estan a la venda.

El concert tindrà lloc diumenge 31 de gener a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino i se celebrarà en dues sessions: a les 17 i a les 19.30 hores. La cita serà un homenatge al món del cinema, amb la combinació de bandes sonores i diàlegs d’algunes emblemàtiques pel·lícules com ‘Harry Potter’, ‘Cinema Paradiso’ o ‘Moulin Rouge’, entre d’altres. Les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web d’Ordino Clàssic.

‘De pel·lícula!’ és una proposta musical i teatral en què les notes i la paraula s’entrellacen per homenatjar el món del cinema. Músics i actors faran passar una bona estona al públic i li faran reviure les bandes sonores acompanyades de diàlegs en viu, mentre es projecten els cartells de cada film interpretat. La proposta és també un homenatge a la figura d’Ennio Morricone, desaparegut el mes de juliol passat.
El concert anirà a càrrec d’un quartet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Francesc Planella i Àlex Arajol (violí), Elias Porter (viola) i Carolina Bartumeu (violoncel), i comptarà amb la interpretació dels actors andorrans Núria Montes i Boris Cartes. La selecció musical i els arranjaments van a càrrec de Francesc Planella, sota la direcció escènica, dramatúrgia i selecció de textos de Joan Hernández.

El programa farà un viatge pel cinema amb les bandes sonores de més d’una desena de pel·lícules: ‘Intro 2046’, ‘James Bond’, ‘Harry Potter i la pedra filosofal’, ‘Esmorzar amb diamants’, ‘El malson abans de Nadal’, ‘Eduard Manstisores’, ‘Els set magnífics’, ‘La missió’, ‘L’èxtasi de l’or’, ‘Cinema Paradiso’, ‘El bo, el lleig i el dolent’, ‘Fins que li va arribar l’hora’, ‘Els Gremlins’, ‘Moulin Rouge’ i ‘Outro 2046’.

D’aquesta manera, Ordino Clàssic tancarà la tercera edició, que va donar el tret de sortida el 18 d’octubre amb ‘Música per la memòria’ i que ha comptat amb un total de cinc propostes; dues d’elles, el concert de Cap d’Any i ‘De pel·lícula!’, en dues sessions. Enguany, a més, Ordino Clàssic ha volgut reivindicar la importància de preservar la cultura davant la difícil situació que afronta la societat amb la crisi sanitària de la Covid-19.

Font: ANA