En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1142

En directe

Más de uno

06:00 11:00


ELS ESPORTS DE RÀDIO VALIRA D’AQUEST DIMARTS

Per: el 16 de febrer de 2021

Segons mitjans de premsa del país, el tècnic del FC Sta. Coloma Albert Jorquera, hauria presentat la seva dimissió com a tècnic del club colomenc aquest dilluns, el fet s’hauria produït després de l’empat davant la UE Sant Julià i amb la mala dinàmica de resultats que duia darrerament l’equip. L’FC Santa Coloma ja porta cinc jornades sense guanyar i hores d’ara es troba fora de les posicions que donen accés a jugar el play-off per al títol de la Lliga Multisegur Assegurances d’enguany. Un fet impensable a l’inici de la campanya 2020-21.

El Club ha anunciat mitjançat les xarxes socials aquest migdia,  que les dues parts s’han reunit aquest matí i que l’entitat ha mostrat la seva confiança en ell i en el seu cos tècnic, per revertir la situació actual.

Per tant sembla que Albert Jorquera seguirà al cap davant del FC Sta.Coloma, com a mínim fins a final de temporada.

D’altra banda semblaria ser que el també tècnic del Sant Julià, l’argentí Claudio Festa, tindria problemes amb la directiva i la seva sortida podria ser qüestió d’hores, si no s’arreglen problemes econòmics entre les dues parts que segons tot apunta fa mesos que duren.

També us direm que demà es juga el partit corresponent a la jornada 14 de segona divisió B entre el FCA i l’UE Cornellà, que va ser suspès pel brot de coronavirus al conjunt tricolor. L’encontre es disputarà a Prada de Moles a partir de les 18 h.

En cas de victòria l’equip es posaria al capdavant de la classificació del grup IIIA de la segona divisió B. El FC Andorra manté la imbatibilitat a casa, ja que acumula quatre victòries i tres empats a Prada de Moles.

Recordem que Casadesús, encara amb molèsties, es dubte pel partit de demà.

Més coses, el millor patinador espanyol de la història, Javier Fernández s’embarca en un nou i ambiciós projecte: la creació d’una acadèmia per a amants del patinatge sobre gel. Serà una acadèmia itinerant que portarà l’esport i les ganes d’aprendre.

Un esdeveniment bianual que es durà a terme durant la temporada tardor – hivern en moltes de les grans ciutats d’Espanya i que inclou Andorra, el proper 20 de febrer al Palau de Gel de Canillo.

Les jornades seran de 2 hores liderades per Javier Fernández.

Els horaris al Principat seran de les 7:30 a les 9:30 hores una classe de tecnificació amb els patinadors de la Federació, de les 9:30 a les 11:30 hores i de les 14:15 a les 16:15 hores la JF Academy, tanmateix de les 11.45 a les 12.15 hores es farà el patinatge inclusiu.

A cada jornada se celebrarà una estona de patinatge inclusiu per conscienciar els alumnes de la importància de la inclusió. A Andorra participaran nens/nenes de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell.

Participar en la JF Academy és una activitat segura i fiable que comptarà amb un protocol COVID-19, per garantir la tranquil·litat i seguretat dels assistents.

I per acabar el mon de l’esquí:

En esquí us informem que a La Copa del Món de Reiteralm ,Àustria, s’han viscut aquest dimarts les sessions de qualificació. Maeva Estevez no ha pogut entrar entre les millors,  i no podrà estar a les finals. L’andorrana ha estat avui el 27è temps.

D’altra banda en esquí paralímpic, Roger Puig ha tornat a la Copa del Món i ho ha fet de la millor manera possible, amb un top10 al gegant de Leogang a Àustria. L’andorrà ha estat 7è a una cursa en què s’ha lluitat molt contra les condicions atmosfèriques adverses.

També us expliquem que Carla Mijares ha acabat 7ª a l’eslàlom FIS de Val Palot, mentre que per la seva banda Íria Medina a signat la 6ª plaça a l’eslàlom FIS de Santa Caterina.

Redacció Esports – Carles Trillo