En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


oients aquí avui: 1015

En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


ELS ESPORTS DEL DIMECRES EN 1 MINUT

Per: el 17 de febrer de 2021

Diferents resultats d’esquí dels esportistes Andorrans a la Copa del món i a d’altres curses FIS europees.

Després de ser 7è aquest dimarts al primer gegant de la Copa del Món de Leogang, a Àustria, Roger Puig avui ha tornat a lluitar avui a la cursa de gegant per acabar 8è.

Avui la pista s’ha pogut mantenir bastant gelada tot i la pluja que ha estat present durant tota la nit. Avui l’andorrà ha lluitat de valent per aconseguir la 8ª posició, en una segona mànega en què era molt difícil guanyar posicions perquè la pista estava empitjorant molt ràpidament al pas dels corredors.

També aquest dimecres s’ha disputat una intensa jornada de descens a Sella Nevea, amb dues mànegues de la cursa FIS. Matías Vargas ha estat 24è, mentre que Robert Ferrari ha acabat 79è. Els dos han millorat els seus punts FIS.

Tanmateix a Val Palot ,Itàlia, s’ha acollit avui el segon eslàlom FIS amb Carla Mijares. L’esquiadora andorrana ha acabat en 6ª posició.

Pel que fa al segon eslàlom FIS a Santa Caterina (Itàlia) amb Íria Medina, l’andorrana de l’EEBE no ha pogut completar la segona mànega.

D’altra banda us recordem que aquesta nit comença a disputar-se la Copa Constitució Protecvall de Futbol.

Els encontres d’avui són el CE Carroi contra l’Atlètic Amèrica i la Penya d’Andorra davant l’FC Ordino, aquest darrer serà ofert en directe per Ràdio Valira – Cadena Pirenaica a partir de dos quarts de nou de la nit.

Demà s’enfrontaran el FC Santa Coloma davant el FC Encamp, a on caldrà veure com estan els ànims desprès del tema d’Albert Jorquera, i la UE Santa Coloma contra la immobiliària CISA FS La Massana, també a dos quarts de nou.

Redacció Esports – Carles Trillo