En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1062

En directe

Más de uno

06:00 11:00


PARLEM D’ESPORTS?

Per: el 18 de febrer de 2021

Per segon cop el FCA a llançat la oportunitat de col·locar-se a la part més alta de la classificació del grup III A de la segona divisió B espanyola.

Els homes de Sarabia que van començar marcant de penal, gràcies a l’anotació de Carlitos Martínez,  no van saber imposar-se a una UE Cornellà molt ben plantada al terreny de Prada de Moles, que és va impossar per 1-2.

El tècnic del FCA, Eder Sarabia, parlava de massa alternatives al partit i que pot ser no va estar tot el controlat que ell hauria volgut.

Primera derrota doncs de l’era Sarabia amb el FCA que torna a deixar sense el liderat als Andorrans, que aquest cap de setmana jugant davant l’Olot, entrenat per un vell conegut de l’afició andorrana, ex-tècnic tricolor Gabri García.

D’altra banda també parlant de futbol aquest dimecres es van disputar els primer encontres de la copa Constitució Protecvall.

Els resultats van ser els següents:

Carroi 2 – Atlètic Amèrica 0

Penya d’Andorra 2 – FC Ordino 1

Aquest darrer encontre va estar presidit les 15 targetes groges assenyalades i per les tres expulsions entre jugadors dels dos equips i un membre del cos tècnic de l’Ordino. Martins amb dos gols va ser el butji de l’equip de la lliga unida. Luis Miguel dos Reis de l’Ordino, va tindre l’honor de ser el primer jugador en fer el primer gol de la historia del Camp d’entrenament de la FAF de la Massana.

Aquest vespre tindran lloc els altres dos emparellaments que tancaran els vuitens de final de la Copa Constitució, el FC Santa Coloma-FC Encamp i la UE Santa Coloma-Immobiliària CISA FS La Massana.

També us direm que l’internacional Christian García ha fixat pel filial de l’AD Alcorcón, que milita a la Tercera Divisió espanyola.  El central feia unes setmanes que ja es trobava a la localitat madrilenya entrenant amb els que seran els seus nous companys d’equip.

Canviant de tema us direm que l’executiu ha aprovat aquest dimecres la convocatòria pública per a la concessió d’ajudes a les entitats esportives per aquest any. Segons ha informat el ministre portaveu, Eric Jover, les sol·licituds s’han de lliurar per correu electrònic (esports@govern.ad), juntament amb el pressupost del 2021 i la memòria econòmica i esportiva, signada pel president de l’entitat. La data límit de presentació de les sol·licituds és fins al 10 de març.

La convocatòria és de caràcter urgent amb l’objectiu de poder adjudicar les ajudes amb la màxima rapidesa possible, de manera que les diferents entitats esportives disposin d’aquests diners pel seu correcte funcionament.

D’altra banda el Freeride World Tour s’avançarà un dia a la jornada programada i viurà la prova inicial aquest divendres. Les previsions meteorològiques, que anuncien una pujada important de les temperatures el cap de setmana, han fet a que l’organització i l’estació d’Ordino Arcalís prendre la decisió de començar un dia abans de la data prevista.

Per acabar us direm que Joan Verdú, esquiador alpí de la FAE, competirà demà al gegant dels Campionats del Món de Cortina d’Ampezzo. Ho farà amb una protecció a la mà després de provar-se ahir amb un entrenament de més intensitat. L’esquiador estarà entre els 50 elegits després de no poder competir en dues proves de la màxima competició de l’esquí alpí. Verdú no va competir en el paral·lel ni tampoc en el descens per la lesió que pateix al dit polze de la mà.

Redacció Esports – Carles Trillo