En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1222

En directe

Más de uno

06:00 11:00


UNA ESTONETA PELS ESPORTS?

Per: el 19 de febrer de 2021

La copa constitució queda sense equips de la lliga Unida desprès de la disputa dels quarts de final.

Així es després dels resultats d’aquesta setmana només els equips de la lliga Multisegur Assegurances continuen endavant a la competició.

Els resultats han estat els següents :

CE Carroi 2 – Atl.Amèrica 0

Penya Encarnada Andorra 2 – FC Ordino 1

FC Sta.Coloma 7–Fundació Kalilu Jammeh Encamp 0

Unió Sta.Coloma 4 –Immob. CISA FS La Massana 0

D’altra banda durant aquesta setmana de vacances escolars, l’escola de rugby de la FAR ha organitzat unes jornades de tecnificació per les noves joves promeses del rugby del nostre país. Jugadores i jugadors de categories U14, U12, U10, i U8.

Uns 60 jugadors han participat i compartit noves jugades, posicionament al camp amb l’objectiu de millorar les seves habilitats tècniques d’atac i defensa.

També us direm que la NBA ha confirmat que el pròxim 7 de març a Atlanta es disputarà l’All-Star game, o partit de les estrelles, que tindrà com a prèvia de l’encontre el concurs de triples i el d’ habilitats. En el descans del mateix es disputarà el concurs d’esmaixades.

Els equips pel All-Star tornaran a elegir-se de la mateixa forma que en als anys anteriors. Els dos jugadors mes votats realitzaran un Draft per a elegir a la resta d’integrants dels seus equips.

En esquí destaquem que Joan Verdú no ha pogut acabar la primera mànega del gegant dels Campionats del Món de Cortina d’Ampezzo. L’esquiador de la FAE,  amb una protecció al dit polze de la mà per la lesió que es va fer recentment, s’ha saltat una porta a la meitat de la baixada després que en les dos primeres rondes estigués en temps per situar-se entre els 20 millors.

El FCA ha anunciat a la seva pàgina web el fitxatge del doctor Ricard Pruna, recordem que al mes de setembre va deixar el FC Barcelona després de  25 anys encapçalant els serveis mèdics. Pruna, doctorat en medicina esportiva per la Universitat de Barcelona, s’incorpora a l’FC Andorra en qualitat d’assessor i amb l’objectiu de  ser el cap  dels serveis mèdics del club. Un nou pas per al professionalisme de l’entitat que dirigeix Gerard Piqué.

D’altra banda els jugadors del MoraBanc Andorra que estan amb les seleccions disputen avui el primer dels dos partits corresponents a la darrera finestra FIBA.

Oriol Paulí i Sergi García amb Espanya, i Malik Dime amb el Senegal.

Pel que fa als matxs,   Dime, que s’ha enfrontat avui a Kènia en duel de qualificació per a l’Afrobasket. A les 20.30 hores, Oriol Paulí i Sergi García jugaran el duel del Preeuropeu contra Polònia amb la selecció Espanyola de Sergio Scariollo.

Per acabar a la lliga Multisegur Assegurances de futbol, aquest cap de setmana es disputa la jornada 10.

Els partits son els següents:

UE Sant Julià vs U. E. Engordany(en directe per ràdio Valira 16:30 h)

Penya Encarnada d’Andorra vs FC Santa Coloma

UE Santa Coloma A vs Inter Club Escaldes

CE Carroi vs Atletic Club Escaldes

Redacció Esports – Carles Trillo