En directe

Cocodril Club

14:00 16:00


oients aquí avui: 771

En directe

Cocodril Club

14:00 16:00


Activitats familiars al museu Thyssen per descobrir ‘Els quatre gats’

Per: el 23 de febrer de 2021

Escaldes-Engordany.-

El Museu Carmen Thyssen Andorra oferirà aquest cap de setmana l’activitat ‘Descobreix els talents del Thyssen: Els quatre gats’. La proposta tindrà lloc els dies 27 i 28 de febrer i constarà d’un conta-contes i un taller d’ombres xineses inspirats amb el mític cafè-teatre modernista ‘Els quatre gats’.

La cap de Projectes del museu, Teresa Areny, explica que “amb l’activitat el museu vol apropar, a través d’un conte i un taller ideats per l’equip, la història de les cinc escoles artístiques representades a la nova exposició. És molt important que les activitats organitzades de forma paral·lela a l’exhibició facin referència a les obres exposades i que el públic familiar les coneguin amb un llenguatge proper i lúdic, motivant-lo a visitar la mostra”.

‘Descobreix els talents’, que s’estrena aquest cap de setmana amb l’Escola dels Quatre Gats, romandrà al calendari d’activitats de l’equipament fins el juny, ja que l’objectiu és donar a conèixer els artistes de cadascuna de les escoles: l’Escola dels Quatre Gats, l’Escola de Llotja, l’Escola d’Olot, dels Luministes de Sitges i del Safrà.

L’activitat, que serà gratuïta, es durà a terme a l’espai Educarmen, on els participants poden escollir entre diferents sessions distribuïdes el dissabte a les 11.15, 12.30, 15.30, 16.45 i 18 hores, i el diumenge a les 11.15 i 12.30 hores. Totes les sessions tenen un aforament limitat de sis places. Per aquest motiu, és necessària la reserva prèvia.

Font: ANA