En directe

Gente viajera

12:00 14:00


oients aquí avui: 752

En directe

Gente viajera

12:00 14:00


Participació andorrana en el Dia internacional de la llengua materna

Per: el 23 de febrer de 2021

Andorra la Vella.-

Andorra se suma a la celebració del Dia internacional de la llengua materna, que es commemora el dia 21 de febrer. Enguany el país amfitrió és Bangladesh i la celebració s’ha fet en format virtual.

Els departaments de Política Lingüística i d’Afers Multilaterals i Cooperació, juntament amb la delegació permanent d’Andorra a la Unesco, han col·laborat per aportar continguts a la jornada, declarada dia internacional per la conferència general d’aquest organisme al novembre de 1999.

El lema d’aquest any ha estat ‘El multilingüisme afavoreix la inclusió lingüística i cultural a la societat’, i s’ha volgut donar visibilitat a la diversitat de llengües amb la creació d’una pàgina web que inclou dos apartats: un de dedicat a l’exposició d’idiomes i un altre que conté espectacles culturals.

Andorra i el català hi són presents amb el poema ‘M’aparto un fil…’ de Teresa Colom, que apareix en primer lloc a l’apartat d’exposició, i el poema de Josep Dallerès ‘Al pas de cada nit’ interpretat pel cantautor Xavi Dallerès, que es pot veure a l’apartat d’espectacles culturals.

Font: ANA