En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 480

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Cinc nous efectius pel Cos de Bombers

Per: el 8 d'abril de 2021

Andorra la Vella.-

El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres el nomenament definitiu de cinc bombers adscrits al Cos de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments, després d’haver clos satisfactòriament el període de prova. Així doncs, els cinc nous bombers s’incorporaran a l’escala bàsica amb un nivell de classificació C1.

Aquests efectius van iniciar el període de formació el 27 de novembre del 2019 i, després d’haver superat aquesta etapa, el Govern va acordar el seu nomenament en període de prova a partir del 2 d’abril del 2020.

D’altra banda, la reunió de ministres també ha servit per aprovar la licitació del subministrament de les peces d’uniforme pels agents del Cos de Duana. Donat que els actuals contractes de subministrament finalitzen el mes d’agost, el Govern convoca ara un concurs nacional, amb procediment obert i modalitat ordinària, per licitar-lo de nou.

El titular de Finances i portaveu, Eric Jover, ha informat que les peces que es preveu adjudicar inclouen anorac, jaqueta d’entretemps, jaqueta d’estiu, forro, polo d’estiu, samarreta i pantalons tèrmics, pantalons d’estiu i d’hivern, coll, gorra amb visera i capell. L’adjudicació es pot fer o bé a una empresa o UTE totalment, o bé per lots.

El plec de bases amb la informació detallada pot consultar-se al web www.tramits.ad, i les ofertes poden presentar-se fins al 12 de maig al Servei de Tràmits.

Font: ANA