En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 523

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Convocada la prova d’accés als estudis d’ensenyament superior per a persones més grans de 25 anys

Per: el 8 d'abril de 2021

Andorra la Vella.-

L’executiu ha anunciat la convocatòria anual de la prova d’accés als estudis d’ensenyament superior per a persones més grans de 25 anys, que tindran lloc entre el 15 i el 16 de juny.

La prova consisteix en una sèrie d’exàmens, escrits i orals, que permeten valorar de manera objectiva el nivell de desenvolupament de les competències associades a les capacitats que es consideren essencials per poder cursar estudis superiors. Les competències que s’analitzen són la comunicació en llengua catalana i llengua estrangera –es pot escollir entre castellà, francès o anglès–, el raonament matemàtic o l’anàlisi de la realitat amb esperit crític.

Els candidats que acreditin un nivell B2 de català o B1 de llengua estrangera queden exempts dels exàmens corresponents. La inscripció a la prova, que té un cost de 20 euros, s’ha de fer al Servei de Tràmits entre el 15 d’abril i el 19 de maig i és necessari demanar cita prèvia. Els exàmens tindran lloc al Centre de Formació al Llarg de la Vida, situat a l’edifici de les Columnes d’Andorra la Vella i la publicació dels resultats es farà el 29 de juny al web d’educació. Així, el dimarts de 15 hi haurà l’examen de matemàtiques a les 8.30 hores, el de llengua estrangera a les 11 hores i el de sociologia a les 15.30 hores. De cara al dimecres 16 de juny es farà a les 8.30 hores l’examen de filosofia, a les 11 hores el de català i a partir de les 15 hores hi haurà la prova oral de català.

Font: ANA