En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1031

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Vint-i-set establiments participen en les primeres Jornades Gastronòmiques organitzades per l’AHCO

Per: el 23 de juny de 2021

Ordino.-

L’Associació d’Hotelers i Comerciants d’Ordino (AHCO) donarà aquest dijous el tret de sortida a les primeres Jornades Gastronòmiques de Muntanya d’Ordino.

Durant un mes, fins al 24 de juliol, vint-i-set restauradors de la parròquia oferiran menús i plats de la carta per un preu de 25 euros amb l’objectiu de dinamitzar el consum a la vila.

Després de les restriccions que han portat al tancament o activitat parcial de molts establiments, els membres de l’associació comencen l’estiu amb optimisme i amb una iniciativa inèdita a la parròquia pel nombre de participants. Els àpats proposats i l’oferta dels establiments que formen part de la iniciativa es poden trobar al web de l’AHCO (www.ahco.info). Els comensals que indiquin la voluntat de participar en aquestes jornades obtindran com obsequi una motxilla.

De forma paral·lela, l’AHCO ha organitzat quatre tallers de cuina en format classe magistral oberts a tothom, a la sala la Buna, amb xefs de prestigi nacional. Amb l’aforament esgotat, el primer es va dedicar a l’elaboració de primers plats protagonitzat pel cuiner Marc Mora, de l’Andorra Park Hotel, el 10 de juny passat, i Carles Flinch, de Can Manel, va compartir amb el públic una sessió dedicada al peix el dia 17 de juny. Jimmy Ambor, de ‘Les Delícies del Jimmy’, reprendrà els tallers l’1 de juliol amb una sessió de pastisseria, i el xef Pep Ramos, de L’Era d’en Jaume, tancarà el programa el 8 de juliol amb un taller de carn. L’aforament als tallers s’ha limitat a quinze persones, prèvia inscripció i pagament de vint euros per comensal. Els assistents han rebut un davantal com a obsequi.

Els hotelers i comerciants de la vall d’Ordino aposten per la gastronomia com a fet diferenciador i atractiu per dinamitzar la parròquia. Un reclam que es complementa perfectament amb l’oferta turística de muntanya i natura que esperen que desperti l’interès en el públic turístic i local.

Font: ANA