En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1058

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Naturlandia es dirà a partir d’aquest estiu Naturland

Per: el 25 de juny de 2021

Sant Julià de Lòria.-

Naturlandia es dirà a partir d’aquest estiu Naturland. Així ho han pogut copsar els accionistes que han assistit aquest dijous a la junta general ordinària on la direcció de Camprabassa SA ha presentat les dades corresponents a l’exercici 2020 del centre d’activitats.

Segons ha informat el parc lauredià en un comunicat, la campanya de ‘rebranding’ s’ha fet amb una imatge i orientació estratègica enfocada en un centre d’activitats ‘outdoor’ lligat a valors de natura, del medi ambient i de les emocions, tot fugint del concepte de parc d’atraccions. El títol, o ‘claim’ de la marca és ‘Respira emocions’.

El canvi es podrà veure materialitzat progressivament els dies vinents en tota mena de materials i suports. La diferència més important que es podrà apreciar serà en la imatge i en les seves aplicacions. Aquest logotip, amb un color verd fosc i fugint de tons artificials, té forma de la lletra N amb dues línies que representen les dues cotes del centre d’activitats; i un arbre, que evoca el bosc de la Rabassa.

Quant a les xifres exposades en la junta, les dades més rellevants mostren el descens del 48% dels visitants a causa de la pandèmia, un 35% menys de vendes i un 33% menys d’ingressos en referència a l’exercici anterior. Entre les dades favorables, destaca l’augment del 23,75% mitjà del consum per visitant.

Font: ANA