En directe

Julia en la onda

17:05 18:00


oients aquí avui: 2608

En directe

Julia en la onda

17:05 18:00


Andorra presenta el dossier per acollir els Campionats d’Esquí Alpí 2027

Per: el 1 de setembre de 2021

Andorra la Vella.-

La candidatura per acollir els Campionats del Món d’Esquí Alpí al 2027 ha fet un pas més i ja ha entregat a la FIS el document tècnic per tal d’optar a ser la seu.

El dossier, que s’ha treballat des de l’oficina de la candidatura i des de la Federació Andorrana d’Esquí, es compon de 158 pàgines des d’on es desgrana el projecte andorrà per ser seu d’aquests Campionats del Món.

A partir d’ara els experts de la Federació Internacional d’Ski avaluaran la candidatura que competirà amb l’estació suïssa, Crans Montana, l’alemanya Garmisch-Partenkirchen i la noruega, Narvik. La resolució es coneixerà el 17 de juny de l’any vinent, en el congrés anual que la FIS realitzarà a la localitat portuguesa de Villamoura.

El director de l’oficina de la candidatura, David Hidalgo, ha comentat que “és una de les fites importants de l’any de preparació que encarem amb molta il·lusió i alhora amb màxim respecte pels nostres rivals. La candidatura és sòlida, solvent i innovadora des de l’òptica d’aportar idees que fins ara no s’han vist en cap esdeveniment de la FIS. Intentarem que valorin tots aquests aspectes diferencials. Som un petit país amb una gran candidatura”.

Per la seva part, el gerent de la FAE, Carles Visa ha afegit que és “un projecte estrella i és important que la base d’Andorra s’impregni de competició, que comparteixin dies de competició amb els corredors i que vegin quin és l’objectiu.

El document presentat és molt complet, respon amb detall el que demana la FIS. Hem fet la feina bé i hem de seguir lluitant fins al final. Tot el recorregut viscut fins aquí ha estat ben valorat per la FIS i sobretot pels equips que han vingut a Andorra”.

A més a més, la candidatura ha estrenat perfil propi a les xarxes socials, coincidint amb l’entrega del dossier de presentació davant l’ens federatiu internacional.

Font: ANA