En directe


oients aquí avui: 3239

En directe


Estabilitat dels casos actius de coronavirus

Per: el 2 de setembre de 2021

Andorra la Vella.-

Els sis nous casos detectats en les darreres hores i el fet que s’hagi donat cinc altes fa que el volum de casos actius actuals sigui de 55, un més que dimecres.

D’aquesta manera, segons les dades fetes públiques aquest dijous pel Govern, el total de persones que han patit la malaltia des de l’inici de la pandèmia és de 15.052 i les altes sumen 14.867. Pel que fa a les defuncions, es mantenen estables en 130.

Quant a la pressió sobre el sistema sanitari, es manté estable respecte a les jornades anteriors i així resten tres persones ingressades a planta i una a la Unitat de Cures Intensives (UCI), que continua sense ventilació mecànica.

Pel que fa al pla de vacunació, cal recordar que aquest dijous ha reprès l’activitat el centre de vacunació de l’antiga plaça de Braus després d’una setmana d’aturada. En les darreres hores s’han administrat 27 noves vacunes, 24 de les quals corresponen a les terceres dosis que estan rebent els residents dels centres sociosanitaris que ja comptaven amb dues dosis i persones immunodeprimides, trasplantades o que estiguin fent diàlisi. En total des de l’inici del pla de vacunació s’han administrat 95.973 vacunes –50.926 primeres dosis, 44.993 segones i 54 terceres–.

Font: ANA