En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


oients aquí avui: 969

En directe

Radioestadio noche

04:00 06:00


Detingut un jove de 18 anys per vendre haixix

Per: el 6 de setembre de 2021

Andorra la Vella.-

La policia va detenir dimecres de la setmana passada un jove resident de 18 anys com a presumpte autor de venda d’haixix. El detingut va ser controlat per la policia en possessió de set porcions d’haixix, d’un pes total de 8,9 grams.

L’arrest va tenir lloc a Encamp poques hores després que els agents haguessin detingut en un control rutinari un jove resident de 19 anys que va donar positiu al consum d’estupefaents mentre conduïa. De fet, se’l va trobar en possessió d’1,4 grams d’haixix i arran d’aquesta troballa es va obrir una investigació que va donar com a resultat la detenció del jove de 18 anys, que hauria estat qui li hauria venut la droga al conductor controlat.

Aquestes són dues de les tretze detencions que va efectuar la setmana passada la policia, i entre les quals també cal destacar l’arrest d’un home de 41 anys al Pas de la Casa com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual, concretament per abusos.

També va ser detingut, divendres, un turista de 46 anys que va donar un resultat positiu d’1,44 grams d’alcohol per litre de sang després d’haver atropellat una persona i haver fugit del lloc dels fets.

Els agents també van arrestar dijous a Sant Julià de Lòria un no resident de 23 anys que va falsificar el certificat d’antecedents penals en la sol·licitud d’autorització de residència i treball.

A més, el dilluns va ser detingut un resident de 24 anys per injúries i resistència i desobediència als agents de la policia arran d’una detenció relacionada amb el fet que el detingut i un altre jove van agafar una motocicleta estacionada a la via pública i li van causar danys. Quan el van detenir, segons la policia, va tenir un “comportament irrespectuós i desafiant” cap als agents.

D’altra banda, entre les set detencions relacionades amb la seguretat del trànsit cal destacar la d’un home de 61 anys que un cop va ser controlat amb un resultat positiu d’1,59 grams d’alcohol per litre de sang va reaccionar “de manera desproporcionada” cap als agents, motiu pel qual se l’acusa dels presumptes delictes contra la integritat física i moral, l’honor i la funció pública.

A l’últim, la policia va detenir una dona resident de 22 anys per conduir amb el permís retirat.

Font: ANA