En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 877

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Un total de nou propostes al concurs d’idees per al nou edifici d’Andorra Telecom

Per: el 16 de setembre de 2021

Andorra la Vella.-

Nou han estat les propostes que s’han presentat per a la nova seu d’Andorra Telecom. Aquest dimecres va finalitzar el termini i la companyia ha rebut aquest total de propostes al concurs d’idees.

Un cop rebudes, es va reunir el jurat format pel president del consell d’administració d’Andorra Telecom, Jordi Torres; el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal; la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol; César Marquina, secretari d’Estat de Transformació Digital; Manel Riera, com a representant del ministeri de Territori i Habitatge; Ivan Morante, del Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra; Mònica Dalmau, representant de l’Acoda; Rosa Pascuet, com a representant de la zona veïnal; Toni Rodríguez, director tècnic d’Andorra Telecom i Thaïs Sànchez, tècnic d’edificis d’Andorra Telecom.

El jurat ha fet unes primeres valoracions i ha destacat la qualitat del conjunt de les propostes arquitectòniques presentades.

Aquest jurat ha designat una comissió tècnica de treball, que avaluarà el compliment tècnic dels requisits del plec de bases de les propostes presentades.

Andorra Telecom aposta perquè aquest nou edifici, situat al bell mig de l’eix comercial de la parròquia d’Andorra la Vella, “s’integri en l’espai urbà de forma sostenible i transformadora”, informen a través d’un comunicat.

Font: ANA