En directe

Sàbiens

11:05 12:00


oients aquí avui: 1292

En directe

Sàbiens

11:05 12:00


Riva es reuneix amb el director d’Afers Culturals de la Regió d’Occitània

Per: el 17 de setembre de 2021

Andorra la Vella.-

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, s’ha reunit aquest divendres a la tarda amb el director d’Afers Culturals de la Regió d’Occitània, Michel Roussel, en el marc de la inauguració del festival d’art contemporani ‘Printemps de septembre’, que se celebra a Tolosa.

Aquesta ha estat la primera reunió de treball en matèria cultural entre ambdós territoris i s’ha mantingut amb l’objectiu d’estrènyer llaços de relació per enfortir el sector a les dues bandes de la frontera.

Des del Govern informen que Riva ha acostat a Roussel la voluntat d’unir esforços i treballar de manera coordinada amb la finalitat d’apostar per la diplomàcia cultural per promocionar l’intercanvi entre artistes i exposicions. En concret, han tractat la promoció d’accions culturals conjuntes entre Andorra i l’Occitània amb la creació d’un grup de treball en el marc de diàleg transfronterer entre ambdues regions.

“Volem enfortir relacions amb els nostres veïns del nord, de la mateixa manera que ja ho estem fent amb els territoris del sud, per eixamplar la relació cultural i donar vies de creixement i sortida als artistes del país”, ha exemplificat la ministra. A la trobada també hi ha assistit l’ambaixadora d’Andorra a França, Eva Descarrega, i la consellera d’arts plàstiques, Marie-Béatrice Angelé.

Font: ANA