En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1141

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Els casos actius es mantenen entorn d’una seixantena

Per: el 23 de setembre de 2021

Andorra la Vella.-

L’evolució de la pandèmia del coronavirus al país segueix mantenint l’estabilitat i els casos actius del virus es mantenen entorn de la seixantena, concretament 64.

Així es desprèn de les dades facilitades pel Govern aquesta tarda, en les quals indiquen que durant l’última jornada s’han detectat només tres nous positius, que eleven la xifra total de persones que han contret la malaltia des de l’inici de la crisi sanitària al país són 15.153.

En referència a les altes atorgades, des de l’executiu notifiquen que en les darreres hores s’han recuperat de la Covid-19 un total de quatre persones, que situen el nombre de persones que han passat la pandèmia en 14.962. Les defuncions es mantenen en 130. Quant a la situació a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, no hi ha cap persona ingressada ni a planta ni a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del centre mèdic escaldenc.

Respecte a l’afectació de la pandèmia a la població escolar, hi ha deu aules sota vigilància activa, quatre de forma total i sis de manera parcial, i quatre en vigilància passiva. Cal recordar que el ministeri de Salut ha dut a terme aquest dijous un cribratge als alumnes de sisè a l’escola andorrana de maternal i primera ensenyança d’Escaldes-Engordany.

Font: ANA