En directe

Más de uno

06:00 11:00


oients aquí avui: 1252

En directe

Más de uno

06:00 11:00


Aforament fins al 70% per als dos últims concerts de la Temporada 2021 de l’Auditori Nacional

Per: el 29 de setembre de 2021

Andorra la Vella.-

El ministeri de Cultura i Esports informa que d’acord amb les noves mesures sanitàries s’ha ampliat l’aforament fins al 70% per assistir als concerts programats durant la Temporada 2021 de l’Auditori Nacional d’Andorra. Així, per als concerts de Trois Cafés Gourmands i Hysteriofunk es posaran a la venda més entrades.

Per al concert de Trois Cafés Gourmands, que tindrà lloc el dissabte 16 d’octubre i que tenia totes les entrades venudes, se’n posaran més a la venda el dijous 30 de setembre a partir de les 9 del matí. Per altra banda, per al concert d’Hysteriofunk, que tindrà lloc el dijous 28 d’octubre, les entrades ja es troben a la venda.

Les entrades es podran adquirir en línia fins a l’hora d’inici dels concerts a través del portal de venda del ministeri de Cultura i també al Punt d’informació del centre comercial Illa Carlemany. El dia del concert, no hi haurà venda de localitats a taquilla. El preu de les entrades per als concerts de les bandes nacionals oscil·la entre els 10 euros i els 5 euros (seients amb visió reduïda). Per al grup francès, el preu serà de 15 euros i 10 euros respectivament. A banda, els posseïdors del carnet jove gaudiran d’un 15% de descompte.

Per a més informació sobre la Temporada 2021 de l’Auditori Nacional d’Andorra es pot consultar el web del ministeri, i per a qualsevol aclariment o complement d’informació respecte a la venda de les entrades, es pot contactar amb el ministeri a través de l’adreça cultura@govern.ad.

Font: ANA