En directe


oients aquí avui: 3204

En directe


L’Unicef inicia una rifa via SMS per recaptar fons

Per: el 1 d'octubre de 2021

Andorra la Vella.-

L’Unicef Andorra inicia aquest divendres l’acció ‘Regala un futur millor a un infant’, una rifa via SMS en el marc de la campanya anual #RegalaFutur. L’objectiu d’aquesta nova campanya, que s’allarga fins a finals de mes, és millorar el futur dels infants més vulnerables arreu del món.

Durant l’any 2021, el comitè nacional d’Andorra d’Unicef manté activa la campanya ‘Regala Futur’, en la que es posa l’accent en la urgència d’arribar a tots els infants allà on siguin, per millorar el seu futur, ja sigui millorar la seva salut, l’àmbit educatiu o garantir la seva alimentació. La intenció és omplir capses amb regals que salven vides.

Les donacions es destinen a la compra de subministraments reals com vacunes, aliment terapèutic, mantes, material educatiu, etcètera. El país o zona de destí es decideix depenent de les necessitats immediates dels infants que més ho necessiten.

Segons informen des de l’Unicef, només cal enviar la paraula ‘futur’ al 606. Cada missatge enviat és una participació per al sorteig d’un forfet de temporada ofert par Grandvalira, que inclou Ordino-Arcalís, i d’un val de compra de 300 euros ofert per Pyrénées Andorra.
Cal recordar que un euro o un SMS equival a tres sobres d’aliment terapèutic, o material escolar per a dos infants, o sis nadons vacunats contra el tètanus, etcètera. El 9 de novembre es coneixerà qui s’emporta els premis.

Font: ANA