En directe

Informatiu vespre

19:30 20:00


oients aquí avui: 5014

En directe

Informatiu vespre

19:30 20:00


Les autoritats esportives donen l’OK a l’Andorra-Anglaterra a l’Estadi Nacional

Per: el 9 d'octubre de 2021

Andorra la Vella.-

El partit que ha d’enfrontar a Andorra i Anglaterra avui, a tres quarts de nou del vespre, es disputarà tal com estava previst inicialment a l’Estadi Nacional. Així ho ha confirmat el Govern després de rebre l’aval de les autoritats esportives pertinents i de poder garantir la retransmissió televisiva de l’encontre.

Cal recordar que ahir als vols de les quatre de la tarda, la torre per a mitjans audiovisuals que està més pròxima a la Baixada del Molí es va encendre fent una columna de fum molt negra. Segons els primers indicis, els treballs de soldadura que s’estaven fent per instal·lar una planxa metàl·lica darrere la torre en podrien ser la causa, degut a una guspira perduda durant les tasques.

La ministre de Cultura i Esports, Sílvia Riva, que al cap de pocs minuts es va personar al Nacional, va manifestar que “no hi ha hagut danys personals i la columna de fum es deu a la combustió de plàstics”. Tant ella com el president de la FAF, Fèlix Àlvarez, es van mostrar cauts, però optimistes en què el partit es pogués jugar amb normalitat, una confirmació que va arribar ahir a la nit. Així doncs, a tres quarts de nou del vespre, la pilota començarà a roda a l’Estadi Nacional.

Font: ANA