En directe


oients aquí avui: 4823

En directe


Esports adjudica les ajudes de la segona convocatòria del 2021

Per: el 20 d'octubre de 2021

Andorra la Vella.-

El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres l’adjudicació definitiva de les ajudes de la segona convocatòria de l’any per a les entitats esportives del país.

La línia de subvencions té per objectiu que les entitats esportives puguin donar continuïtat a activitats no previstes o reprogramades al moment de la primera convocatòria d’ajudes, atorgades a l’abril. Una segona convocatòria, que tal com ja va explicar Riva, té especial rellevància deguda, encara, a la situació sanitària, restriccions de mobilitat i reduccions i anul·lacions de competicions a causa de la Covid-19.

Els ajuts complementaris i puntuals de la segona convocatòria representen un total de 339.628,04 euros. Les ajudes han estat atorgades a l’Automòbil Club Andorra; el Club Voleibol Andorra; el VPC Andorra Rugby XV; el Futbol Club Andorra, i les federacions d’Atletisme, de Bàsquet, de Boxa, d’Esquí, de Gimnàstica, de Golf, d’Handbol, de Karate, de Natació, de Patinatge, de Rugby, de Tir, de Triatló i de Wu-Shu i Kung-Fu.

Font: ANA