menu Home
Andorra

Detingut per orinar a l’edifici de la seu de la justícia i encarar-se amb els agents

Ràdio Valira | 15 de novembre de 2021

Escaldes-Engordany.-

La policia va detenir el passat divendres a Andorra la Vella a un home no resident de 43 com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública i contra l’honor.

Tal com informa el cos d’ordre, dos individus estaven orinant a la façana de l’edifici de la seu de la justícia, i un d’ells va mantenir una actitud arrogant, desafiant i desproporcionada envers els agents interventors, als quals profereix injuries i mostra residència a la seva identificació i control.

Aquesta és una de les catorze detencions que ha efectuat la policia durant la setmana del 8 al 14 de novembre, quan s’han produït vuit detencions contra la seguretat del trànsit, una contra la salut pública i cinc més per altres delictes. Entre aquests, també destaca la detenció del dissabte a la matinada a Andorra la Vella d’un home resident de 33 anys per possessió d’1,2 gras de ketamina i 1,1 grams de marihuana. De fet, en el marc d’un control rutinari a la via pública, l’interessat va llençar a terra el producte estupefaent.

Els agents també van detenir el divendres a la nit a un home no resident de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, contra la llibertat i contra l’honor. Segons informa el Cos de Policia, l’interessat era un aficionat de la selecció polonesa que durant el decurs de tota la tarda, va tenir una actitud desafiant envers els components de seguretat. En finalitzar el partit de futbol, quan es trobava amb un grup d’uns 50 seguidors, l’interessat es va encarar amb diferents membres del cordó policial i va tenir una actitud desafiant, injuriosa i amenaçadora. A més, amb la seva actitud incitava a la resta de companys presents a crear una forta alteració d’ordre públic.

D’altra banda, el dijous al vespre es va detenir un home resident de 33 anys com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic i contra la funció pública. De fet, els agents van ser requerits en un domicili particular per episodis de violència de gènere i l’arrestat, es va encarar i va oposar resistència a la policia. Durant la matinada de dissabte a Andorra la Vella, el cos d’ordre també va detenir a una dona no resident de 44 anys com a presumpta autora dels delictes contra la funció pública i contra l’honor i a un home no resident de 29 anys per delictes contra la funció pública, contra la llibertat i contra l’honor. En la primera detenció, la policia va haver d’acudir a una discoteca, ja que la interessada, en un importat estat d’embriac, increpava al personal del local, i en un moment donat, la dona va començar a injuriar i faltar al respecte als agents. En la segona detenció, l’home també va tenir una actitud injuriosa i amenaçadora contra els agents, que van ser requerits per problemes entre dos joves a l’hora de sortir d’un aparcament públic.

Finalment, entre les vuit detencions per delictes contra la seguretat del trànsit, cal destacar la detenció el passat dimarts d’un home resident de 39 anys per donar positiu amb una taxa de 2,60 grams d’alcohol per litre de sang. D’altra banda, el diumenge també es va detenir una dona resident de 22 anys amb una taxa de 2,41 grams d’alcohol per litre de sang.

Font: ANA
 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play