En directe


oients aquí avui: 2745

En directe


Càritas i CityXerpa posen en marxa una campanya solidària de recollida d’aliments

Per: el 28 de desembre de 2021

Andorra la Vella.-

Càritas Andorrana i CityXerpa han arribat a un acord recentment pel qual l’aplicació per a comandes en línia a domicili comptarà amb un apartat en el qual es podran fer encàrrecs solidaris de productes destinats a la recollida d’aliments que organitza l’entitat social.

Així doncs, des del 23 de desembre i fins al 9 de gener l’empresa andorrana ha activat una categoria especial en la qual els usuaris de l’aplicatiu trobaran aliments i productes de primera necessitat que més falta fan per realitzar les comandes solidàries que desitgin.

D’aquesta manera, CityXerpa ha volgut concloure l’any amb la posada en marxa d’aquesta campanya solidària, la qual pretén ajudar els més afectats per les conseqüències de la pandèmia, entre d’altres. El director general de CityXerpa, Bernat Altimir, ha destacat que “una vegada més, hem decidit posar a disposició CityXerpa com una eina més enllà de les comandes a domicili amb l’objectiu de contribuir a la implicació i compromís de la ciutadania andorrana amb les causes solidàries per al país.”

Totes les persones que vulguin fer un donatiu d’aliments i productes bàsics, poden utilitzar l’aplicatiu per fer-ho, facilitant així la gestió de la gent que vol participar i també evitant els desplaçaments a causa de la situació actual provocada per la pandèmia del coronavirus. Una vegada finalitzades les comandes, CityXerpa revisarà les compres i portarà els productes comprats directament a Càritas, per tal que puguin destinar-los a les persones més necessitades.

Font: ANA