En directe


oients aquí avui: 2918

En directe


La selecció xilena d’esquí paralímpic es prepara a Encamp per als Jocs d’Hivern de Beijing

Per: el 13 de gener de 2022

Andorra.-

El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, ha visitat als esportistes durant el seu entrenament a les instal·lacions comunals i els ha agraït que hagin escollit el Complex Esportiu per preparar-se per una cita tan important, com la del mes de març, i els ha desitjat molta sort.

A més, ha recordat que l’estiu és l’època forta de les estades esportives, tant professionals com amateurs, però “estem aconseguint amb el posicionament d’Encamp i el Pas de la Casa com a destinació esportiva, tenir estades en altres èpoques de l’any, com és aquest cas”. Fernàndez ha insistit en el fet que “estem contents que siguin esportistes d’elit d’esport inclusiu els que ens visitin”, ja que la voluntat és “posicionar la parròquia com un referent de l’esport en el sentit més ampli possible”.

Un dels integrants de la selecció xilena, Nicolás Bisquertt, ja va participar en els jocs paralímpics de Pyeongchang a Corea del Sud el 2018 i és un dels millors actualment en l’esquí adaptat. L’entrenador, Carlos Torres, ha agraït l’acollida rebuda i ha manifestat que han tingut “molt bones sensacions els primers dies d’entrenaments” i s’han ofert per a qualsevol col·laboració en l’àmbit esportiu.

Font: ANA