menu Home
? A LA RÀDIOAndorraEsportsRàdio Valira

El tràiler de Càritas amb 34 tones d’ajuda pels refugiats arriba a Polònia

| 20 de març de 2022

<p><strong>Andorra la Vella.-</strong> El tràiler de Càritas Andorrana que transportava prop de 34 tones d’ajuda humanitària pels refugiats del conflicte a Ucraïna ha arribat aquest diumenge a la ciutat polonesa de Rzeszowskie, on ha descarregat els 33 palets de material de primera necessitat per les víctimes de la guerra al país de l’est d’Europa. Els encarregats de traslladar els subministraments, entre els quals hi havia menjar, roba d’hivern, mantes i material d’higiene, han estat la cònsol menor de la Massa, Eva Sansa, i el seu marit, Juli Pérez, qui es van oferir a fer el viatge agafant dies de vacances de les seves respectives feines.<br /><br />Tal ha manifestat Sansa a través de les xarxes, han assolit l’objectiu i es mostren molt satisfets d’haver pogut aportar un granet de sorra a la situació. “Gràcies pels vostres ànims que ajuden al fet que el viatge no es faci tan llarg. Visca Andorra”, ha indicat. D’aquesta manera, també ha anunciat que emprenen el viatge de tornada cap al Principat després d’haver descarregat els palets en un poliesportiu de la ciutat polonesa, a uns trenta quilòmetres de la frontera amb Ucraïna. La filial de Càritas a Polònia serà l’encarregada de distribuir l’ajuda provinent d’Andorra.</p>

Written by

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play