menu Home
? A LA RÀDIOAndorraEsportsRàdio Valira

El salari mitjà avançat del gener se situa en 2.158,80 euros

| 21 de març de 2022

<p><strong>Andorra la Vella.- </strong>Segons dades avançades del mes de gener del 2022, el nombre d’assalariats és de 42.726, mentre que la massa salarial se situa en els 92.236.889 euros. El salari mitjà avançat se situa en els 2.158,80 euros mentre que el salari medià avançat se situa en 1.730,55 euros.<br /><br />El departament d’Estadística ha fet públiques les dades semidefinitives del mes de desembre del 2021. A finals d’any, el nombre total d’assalariats del mes de desembre del 2021 es trobava 42.931 persones, fet que representa una variació del +13,3% respecte al mateix mes de l’any anterior, en què n’hi va haver 37.899. La massa salarial total del mes de desembre del 2021 era de 116,70 milions d’euros, amb una variació positiva del +11,3% més respecte al mateix mes de l’any anterior. D’aquesta manera, el salari mitjà del mes de desembre se situava en 2.718,34 euros, un -1,8% respecte al mateix mes de l’any anterior. Quant al salari medià del mes de desembre, s’ha situat en 1.890,74 euros, el que representa un 69,6% del salari mitjà.<br /><br />Durant el mes de desembre del 2021, 3 assalariats s’han vist afectats per les Suspensions Temporals de Contractes de Treball arran de la Covid-19. En aquest passat mes de desembre, el sector ‘Hoteleria’ ha estat el quin ha tingut un increment més destacat del nombre d’assalariats amb un augment del 57,8% respecte al mateix mes de l’any 2020. Per contra, el sector que presenta un decrement més destacat en el nombre d’assalariats és el de ‘Llars que ocupen personal domèstic’, amb una caiguda del -2,7%.</p>

Written by

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play