menu Home
? A LA RÀDIOAndorraEsportsRàdio Valira

La població resident se situa prop de les 80.000 persones, un 2% més que fa un any

| 21 de març de 2022

<p><strong>Andorra la Vella.- </strong>A finals de febrer, la població resident al Principat d’Andorra ascendeix a 79.877 persones, el que suposa un augment del 2,0% (+1.568 persones) respecte al 28 de febrer del 2021, tal com publica aquest dilluns el departament d’Estadística. Aquest creixement es concentra principalment a les parròquies d’Andorra la Vella (+389 residents, +1,7%), Canillo (+363 residents, +8,1%) i La Massana (+361 residents, +3,5%). Les parròquies que menys han crescut han estat Sant Julià de Lòria (+162 residents, +1,7%), Escaldes-Engordany (+122 residents, +0,8%), Ordino (+97 residents, +1,9%) i Encamp (+74 residents, +0,6%).<br /><br />Per nacionalitats, l’increment anual mesurat el mes de febrer es concentra en el col·lectiu d’altres nacionalitats, amb un total de +648 persones (+7,7%), seguit de les persones amb nacionalitat espanyola, amb un total de +518 persones (+2,7%). Les persones amb nacionalitat andorrana han augmentat en 436 persones (+1,1%) i amb nacionalitat francesa hi ha un total de 138 persones més (+4,0%). Les persones amb nacionalitat portuguesa registren un decrement de -172 persones (-1,9%) respecte al mateix mes de l’any anterior.<br /><br />El 72,4% de la població es concentra en el tram d’entre 15 i 64 anys i la població menor de 15 anys representa el 12,8%, mentre que la població més gran de 64 anys suposa el 14,8% restant. Pel que fa a la població registrada en els censos comunals a 28 de febrer del 2022 (84.671 persones), hi ha un increment de l’1,8% respecte a la població registrada del mateix mes del 2021 (83.135 persones).</p>

Written by

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play