menu Home
? A LA RÀDIOAndorraEsportsRàdio Valira

CM.- Els taxistes del servei interurba? podran sol·licitar una segona targeta provisional a l’estiu

| 23 de març de 2022

<p><strong>Andorra la Vella.- </strong>El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres l’edicte pel qual es fixa un període d’esdeveniments extraordinaris per al Servei del Taxi Ordinari Interurbà (TOI) per a l’any 2022. Així doncs, de conformitat amb el reglament del taxi, s’estableix un període extraordinari per festes majors i esdeveniments culturals, esportius o altres, des del dia 23 de juny fins al dia 12 de setembre del 2022.<br /><br />Durant aquest temps, el titular d’una llicència de taxi ordinari interurbà que disposi d’una única targeta de transport, però que compti amb un segon vehicle per poder oferir el servei de taxi interurbà, podrà sol·licitar una segona targeta de transport de manera provisional per a aquest període extraordinari.<br /><br />D’aquesta manera es dona la possibilitat d’operar amb els dos vehicles a la vegada. L’objectiu és cobrir els serveis de les festes majors o esdeveniments culturals que s’organitzen al llarg de l’estiu amb un major nombre de taxis disponibles.<br /><br />En aquest mateix sentit, es recorda que actualment ja es permet que el titular d’una llicència de taxi ordinari interurbà pugui sol·licitar una segona targeta provisional per al període hivernal, entre l’1 de desembre i el 30 d’abril, amb la finalitat de cobrir la demanda durant aquest moment d’alta afluència turística.</p>

Written by

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play