menu Home
? A LA RÀDIOAndorraEsportsRàdio Valira

El PIB va augmentar un 8,9% el 2021

| 24 de març de 2022

<p><strong>Andorra la Vella.-</strong> El PIB real de l’any 2021 va situar-se en els 2.587,9 milions d’euros, una xifra que suposa un augment del +8,9% respecte de l’any 2020 a causa, principalment, de l’alleugeriment de les mesures adoptades arran de la crisi sanitària. Segons publica aquest dijous el departament d’Estadística, destaca amb valors positius el sector de la construcció, amb un augment del 23,5%. Per la seva banda, els sectors d’indústria i serveis tornen a experimentar variacions positives.<br /><br />Pel que fa als components del sector serveis, el subsector del comerç, hostaleria, transport, informació i comunicació va créixer un 9%, mentre que el subsector financer, immobiliari i les activitats professionals i tècniques van registrar una variació del +9,1%. Per la seva banda, el sector de les administracions públiques, educació, sanitat, serveis socials i personals va augmentar un 3,5%.<br /><br />Quant al PIB nominal de l’any 2021, Estadística detalla que va créixer l’11,2% respecte de l’any anterior, fet que el va fer situar-se en els 2.815,4 milions d’euros. A partir de les dues magnituds anteriors, el PIB nominal per càpita se situa en 35.399 euros el 2021, amb un augment del 9,1% respecte del 2020 atès el creixement estimat de la població del +1,9%. Finalment, el PIB real per càpita de l’any passat va augmentar un 6,9%, situant-se en els 32.538 euros.</p>

Written by

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play