menu Home
? A LA RÀDIOAndorraEsportsRàdio Valira

El Prat del Roure acollirà un concert solidari en favor del conflicte a Ucraïna

| 24 de març de 2022

<p><strong>Escaldes-Engordany.-</strong> El Prat del Roure acollirà el pròxim dissabte 2 d’abril, a partir de les 19.30 hores, un concert solidari amb un gran nombre de músics del país per recaptar fons econòmics amb la voluntat d’ajudar a les víctimes del conflicte armat a Ucraïna. Ho han manifestat aquest dijous en roda de premsa el conseller de Vida Cultural i Aparcaments, Valentí Closa, les artistes andorranes Martha Roquett i Teresina Serra, la voluntària Maria Alonso en representació de la Creu Roja, i el periodista escaldenc Alfred Llahí, qui han posat en relleu que els beneficis de la iniciativa es donaran a la Creu Roja Andorrana, indicant que és un lloc de confiança per destinar l’ajuda humanitària.<br /><br />L’actuació ‘Músics per Ucraïna’ comptarà amb un total de divuit artistes, dotze dels quals tocaran en directe i sis realitzaran un vídeo que serà retransmès en diferit durant l’esdeveniment. Serra i Roquet han assenyalat que la iniciativa ha tingut “un èxit aclaparador”, tenint en compte que han hagut de deixar músics fora pel gran interès que ha generat. I han deixat la porta oberta a celebrar futures edicions del concert en funció de l’evolució del conflicte.<br /><br />Closa ha manifestat que des del primer moment el comú d’Escaldes ha apostat per l’actuació i per donar suport a les víctimes de la guerra al país de l’est d’Europa i ha matisat que posen a disposició de l’organització la sala del Prat del Roure i l’estructura necessària “perquè esdevingui una realitat”.<br /><br />Les entrades es posaran a la venda a partir d’aquest divendres a un cost de 5 euros pels infants i de 10 pels adults. Els tiquets es podran adquirir a la caseta de Turisme, a l’oficina de Tràmits, a la Creu Roja, a la recepció del Prat del Roure i, finalment, si no s’esgoten les 700 entrades, també es podran comprar abans de l’actuació. Alonso ha explicat que des de l’entitat solidària també facilitaran, a través de les xarxes socials, un número de compte perquè les persones que no puguin assistir a l’esdeveniment puguin fer la seva donació i contribuir en la causa.<br /><br />En referència a la gestió dels fons recaptats, la voluntària de la Creu Roja ha ressaltat que “la ciutadania no s’ha de preocupar”, ja que els diners s’enviaran a la Creu Roja Internacional, concretament a les filials de Polònia i Ucraïna, perquè coneixen les necessitats de les persones refugiades. A més, ha apuntat que, tot i que des de l’ONG ja han fet arribar dos combois d’ajuda humanitària amb grans quantitats de material, “el més eficient per prestar suport sobre terreny és trametre diners”.</p>

Written by

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play