menu Home
? A LA RÀDIOAndorraEsportsRàdio Valira

Els abonats al servei de mòbil d’Andorra Telecom al febrer s’enfilaven gairebé al 100.000

| 24 de març de 2022

<p><strong>Andorra la Vella.-</strong> Gairebé 100.000 persones estaven abonades al servei de telefonia mòbil d’Andorra Telecom el mes passat. Així es desprèn de la nota que ha publicat aquest dijous el departament d’Estadística, en la qual s’indica que els abonaments per serveis de telefonia fixa se situava en 49.939, mentre hi havia 39.729 usuaris abonats a la xarxa d’Internet de banda ampla.<br /><br />Les dades facilitades mostren una variació percentual de 2,6% respecte al mes de febrer del 2021 en telefonia fixa i del 14,7% en telefonia mòbil. En referència a abonats a Internet de banda ampla, també es registra una variació positiva del 5,3% en comparació al mateix mes del període anterior. El tràfic telefònic en minuts sense Internet, durant el mes de febrer del 2022, se situa en 14,04 milions, el que representa una variació percentual negativa del 2,9% respecte al mes de febrer de l’any anterior.<br /><br />Pel que fa al tràfic nacional, ha estat de 9,51 milions de minuts (67,7% del total i equivalent a un 5,6% menys respecte a l’any anterior), mentre que el tràfic internacional ha estat de 4,53 milions de minuts (32,3% del total i un increment del 3,4% respecte a l’any anterior). El tràfic per Internet en GB durant el mes de febrer se situa en 10,56 milions de GB, fet que representa una variació percentual positiva del 22,1% respecte al mes de febrer de l’any anterior.</p>

Written by

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play