menu Home
? A LA RÀDIOAndorraEsportsRàdio Valira

Troben dues tombes medievals durant les obres d’adequació de l’entorn de l’església de Santa Coloma

| 24 de març de 2022

<p><strong>Andorra la Vella.- </strong>L’àrea de Patrimoni Cultural ha informat aquest dijous de l’aparició de troballes arqueològiques als entorns de l’església de Santa Coloma. El descobriment ha tingut lloc en el marc de les obres d’adequació i millora del camí entorn de l’església que duu a terme el comú d’Andorra la Vella.<br /><br />En tractar-se d’un espai de presumpció arqueològica, i seguint el protocol establert, el comú de la capital havia informat al ministeri de Cultura de l’inici de les obres per tal que tècnics arqueològics hi fossin presents.<br /><br />Així, la troballa inclou les restes arqueològiques d’una estructura quadrada, que està parcialment desfeta per una rasa de serveis, dues tombes -possiblement medievals- i les restes d’un mur. La descoberta és tan recent que caldrà esperar que avanci la intervenció per disposar de més informació. Convé ressaltar que al voltant de l’església preromànica es troba la necròpolis medieval i el cementiri modern.<br /><br />Els tècnics de Patrimoni Cultural i del comú han acordat executar les tasques necessàries amb l’objectiu de documentar les restes i fer-ho compatible amb la continuació de l’adequació de l’espai.</p>

Written by

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play