menu Home
? A LA RÀDIOAndorraEsportsRàdio Valira

Dotze punts emblemàtics del país se sumen l’Hora del Planeta apagant l’enllumenat

| 25 de març de 2022

<p><strong>Andorra la Vella.- </strong>L’edifici administratiu del Govern apagarà l’enllumenat aquest dissabte 26 de març entre les 20.30 i les 21:30 hores per sumar-se a l’Hora del Planeta, iniciativa internacional impulsada per World Wide Fund for Nature (WWF). L’acció, que està propulsada a Andorra per l’Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic (OECC) i Andorra Sostenible, té com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat d’adoptar mesures per fer front al canvi climàtic, reduir així les emissions de CO2 així com també el consum energètic. Una acció simbòlica que té encara més especial rellevància tenint en compte la situació actual. A més, també s’apagaran onze punts emblemàtics del país.<br /><br />Així mateix, durant l’hora de l’apagada energètica voluntària, també tancaran els seus llums els edificis del ministeri de Cultura i Esports (Hotel Rosaleda), la Seu de la Justícia, la Casa de la Vall i el Consell General, la seu central de FEDA i Andorra Telecom i la seu dels comuns de Canillo, Encamp, Ordino, La Massana, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.<br /><br />Amb la voluntat que la iniciativa pugui arribar a tota la ciutadania, Andorra Sostenible també ha llençat el repte perquè tothom que vulgui pugui afegir quilòmetres corrent, nadant, en bicicleta o en qualsevol altre mitjà de transport o manera de desplaçar-se que no generi emissions, per sumar pel planeta. Així, es fa una crida a tota la ciutadania perquè el pròxim dissabte 26 de març entre les 20.30 i les 21.30 hores es puguin sumar l’apagada electrònica voluntària aturant tots aquells aparells no indispensables durant una hora.</p>

Written by

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play