menu Home
? A LA RÀDIOAndorraEsportsRàdio Valira

Encamp acollira? la 12a edicio? del Congre?s Mundial de Turisme de Neu i Muntanya l’any 2024

| 25 de març de 2022

<p><strong>Encamp.- </strong>Encamp serà la parròquia amfitriona de la 12a edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya que es farà l’any 2024. La cònsol major del comú d’Encamp, Laura Mas, ha agafat el relleu del congrés durant l’acte de cloenda d’enguany, celebrat aquest dijous a la tarda a la capital.<br /><br />La cònsol major ha felicitat l’organització de l’11a edició del congrés, que ha comptat amb l’acolliment de Canillo, i ha agraït “a tots els ponents i participants les seves aportacions realitzades durant els dos dies de l’esdeveniment”. A més, ha destacat que en “un món accelerat com l’actual, aquests espais de debat i reflexió són indispensables per assolir els reptes que ens depara el futur, i encara més en aquest present on la incertesa protagonitza la gran majoria de les nostres decisions, tant en l’àmbit públic com el privat”.<br /><br />La futura edició del congrés té previst incorporar el ‘wellness’ com un dels eixos principals de les diferents ponències i activitats que desenvoluparà. Mas ha assegurat que l’edició que es farà a Encamp permetrà “reflexionar” sobre la qüestió del benestar i tractarà la felicitat lligada al turisme, posant sobre la taula algunes qüestions com: “El veritable motiu pel qual viatgem és per ser feliços? Creiem que els elements intangibles propis d’una destinació condicionen l’estada d’un turista? Pensem que les destinacions de turisme de muntanya i neu situen la felicitat dels nostres visitants i dels nostres ciutadans al centre de les decisions?”.<br /><br />Finalment, Mas ha convidat a tothom a assistir al futur esdeveniment per “aportar coneixement i compartir talent i experiències”, assegurant que serà “un autèntic plaer acollir-los a tots l’any 2024 per mostrar-los una altra part del nostre país i contribuir amb l’experiència a què siguin una mica més feliços”. I és que Encamp “és un territori ric en patrimoni natural i cultural, una destinació de turisme esportiu i familiar, on trobareu una de les estacions d’esquí i de muntanya més grans d’Europa”, ha comentat, afegint que és un territori que ha viscut una enorme transformació econòmica i social derivada del turisme.</p>

Written by

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play