menu Home
? A LA RÀDIOAndorraEsportsRàdio Valira

Grapats adquireix una furgoneta pel servei de bugaderia amb el suport de la Fundació ‘la Caixa’

| 25 de març de 2022

<p><strong>La Seu d’Urgell.- </strong>El grup Grapats, que uneix les dues empreses, Nougrapats E.I. i CET GRAPATS, promogudes i dirigides per Càritas d’Urgell, ha rebut el suport de la Fundació ‘la Caixa’, a través de CaixaBank, amb una aportació de 15.000 euros, per la compra d’una furgoneta pel servei de bugaderia. El grup té una presència destacada en el camp del residu tèxtil i en la reutilització d’objectes diversos, i específicament, el Centre Especial de Treball (CET) desenvolupa la seva activitat en l’oferta d’un servei de bugaderia comercial (no industrial), a més d’oferir serveis de préstec de vaixelles i auxiliars, de paqueteria i missatgeria i venda d’objectes segona mà.<br /><br />La compra d’una furgoneta per ampliar el servei de bugaderia és important pel desenvolupament del projecte, i per la consolidació del nou CET. Per tal de poder créixer en el seu servei de bugaderia, fins a Organyà i Bellver de Cerdanya, era imprescindible incorporar un vehicle amb plataforma elevadora que permetés realitzar el transport de les gàbies de roba.<br /><br />El grup Grapats i especialment el CET Grapats treballa per donar servei i facilitar l’adaptació personal i social que requereix el col·lectiu de joves amb diversitat funcional que hi desenvolupa la seva feina i a més procura la seva capacitació i la inserció laboral al mercat ordinari. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ‘la Caixa’ en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.</p>

Written by

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play