menu Home
Andorra

El futur de les pensions, a debat

Ràdio Valira | 29 de març de 2022

Andorra la Vella.- Els economistes Josep Delgado, José Antonio Herce i Javier Díaz reflexionaran aquest dijous sobre el futur de les pensions, en el marc d’una jornada organitzada per l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) per tractar en profunditat les prestacions de la CASS, especialment en matèria de jubilacions. Sota el títol “La Seguretat Social a Andorra: debat obert”, els tres experts aportaran diferents punts de vista respecte el sistema de pensions i possibles solucions per fer-lo sostenible.

Obrirà la jornada Josep Delgado, economista i ex president de la CASS, fent una diagnosi del punt en què es troba actualment el sistema de pensions a Andorra. El també economista, José Antonio Herce, soci fundador de LoRIS (Longevity and Retirement Income Solutions), exposarà les que en la seva opinió poden ser mesures correctives pel desequilibri del sistema actual. Javier Díaz, professor d’Economia de l’IESE, parlarà al seu torn sobre escenaris alternatius i polítiques de millora.

La jornada clourà amb una taula rodona en la que hi prendran part els tres ponents. Moderada pel periodista, Xavier Palma, l’objectiu d’aquesta taula passa per posar llum a la fórmula que, en major o menor mesura, pugui fer viable el sistema en el futur.

Written by Ràdio Valira

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play