menu Home
Andorra

Escaldes-Engordany presenta la sisena edició del Talentejant

Ràdio Valira | 29 de març de 2022

Andorra la Vella.- El comú d’Escaldes-Engordany posa en marxa la 6a edició del Talentejant, el concurs d’art escèniques impulsat pel departament de Joventut que any rere any es va consolidant amb l’objectiu de promoure la creació dels joves artistes del país.

La sisena edició compta amb diferents modalitats de les arts escèniques com la dansa, el teatre i la música. El concurs consta de dues categories: una individual (de 12 a 17 anys i de 18 a 30 anys) i una altra de grupal (de 12 a 17 anys i de 18 a 30 anys).

Segons informa la corporació aquest dimarts a través d’un comunicat, el proper 15 de maig se celebrarà el càsting, en el qual un equip de professionals assessorarà els participants perquè puguin potenciar el seu talent. Més tard, el diumenge 22 de maig, la sala Prat del Riure serà l’escenari de la gran Gala de Talentejant, on els participants podran mostrar els seus dots artístics.

D’aquesta manera, tots els joves que estiguin interessats a participar poder fer les seves inscripcions fins al 6 de maig al web www.e-e.ad. En aquest sentit, cal recordar que la passada edició del certament va tenir molt bona acollida amb un total de 20 participants en diferents disciplines com la ‘performance’, el teatre, la màgia i els monòlegs.

Written by Ràdio Valira

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play