menu Home
Andorra

La Fundació Crèdit Andorrà convoca quatre noves beques d’excel·lència per a màsters a l’estranger

Ràdio Valira | 29 de març de 2022

Andorra la Vella.- La Fundació Crèdit Andorrà ha obert una nova convocatòria de beques d’excel·lència per a estudis de màster a l’estranger destinades a estudiants universitaris. El termini d’admissió de candidatures comença aquest dimarts 29 de març i finalitzarà el 15 de juliol. El nombre de beques previst pot ser de quatre, tant per a estudis presencials com no presencials.

Les beques es poden sol·licitar per a qualsevol país del món i els estudis han de respondre a una titulació oficial, ser a temps complet, amb una càrrega lectiva de 60 crèdits ECTS per any acadèmic, excepte als Estats Units, que ha de ser de 30 crèdits. La duració de la beca és d’un any i la dotació econòmica varia segons si la modalitat és presencial o no presencial. En el cas dels estudis presencials, la dotació és de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 600 euros mensuals durant el curs acadèmic. Per als no presencials, és de fins a 8.000 euros per a la matrícula i no hi ha mensualitats.

Els sol·licitants han de tenir nacionalitat andorrana o bé acreditar una residència legal i efectiva a Andorra d’un mínim de cinc anys. L’edat màxima per beneficiar-se d’aquestes beques és de 25 anys el 31 de desembre de 2022.

El procés de selecció el duu a terme una Comissió d’Avaluació formada íntegrament per membres aliens a la Fundació Crèdit Andorrà, que en una primera fase estudia les candidatures presentades i selecciona les que compleixin les condicions requerides. En una segona fase, els membres de la Comissió d’Avaluació entrevisten els aspirants a una beca. S’avaluen les aptituds, la personalitat, l’interès, la motivació per l’elecció dels estudis i les raons per les quals considera que els estudis a realitzar repercutiran positivament en la comunitat i en la imatge i el progrés d’Andorra. La Fundació concedeix la beca sobre la base de la puntuació emesa per la Comissió d’Avaluació.

Les bases de la convocatòria de beques, amb tota la informació i el detall de les condicions, juntament amb el formulari de sol·licitud, estan a disposició dels candidats a la web de la Fundació Crèdit Andorrà: www.fundaciocreditandorra.ad i les candidatures s’han de fer arribar per correu electrònic a: bequesfundacio@creditandorra.ad.

El programa educatiu de la Fundació Crèdit Andorrà

Des dels inicis del programa de beques l’any 1988, la Fundació Crèdit Andorrà ha concedit més de 200 ajuts, que representen més de 5 milions d’euros d’inversió en la formació dels joves. La Fundació va crear aquestes beques amb el convenciment que el capital humà és fonamental per al desenvolupament de qualsevol país i societat.

És la primera de les iniciatives que va impulsar, conscient que la formació de les persones és un element essencial per al progrés –social, econòmic i cultural–. Amb l’objectiu de contribuir a crear una societat oberta i moderna, es va treballar des del primer moment perquè l’educació fos motor generador de l’Andorra de futur.

Aquest projecte continua sent una de les principals línies de treball, a la qual se li han sumat altres iniciatives, com per exemple la col·laboració amb la Universitat d’Andorra, amb la qual té subscrit un conveni per impulsar diversos projectes formatius.

Written by Ràdio Valira

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST “ÀNIMA” ESPAI DE PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST OBRIM LA PORTA AL CINEMA

 • cover play_circle_filled

  LAURA ROGÉ

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  ANNA GURGUÍ

 • cover play_circle_filled

  LAURA MAS

 • cover play_circle_filled

  FABIAN MARTÍN

 • cover play_circle_filled

  XAVIER MAS

 • cover play_circle_filled

  LA TERTULIA DELS DIVENDRES

 • cover play_circle_filled

  PST VILLARROYA AL APARATO

 • cover play_circle_filled

  PST PSICOLOGIA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST BERNAT SOLER

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play