menu Home
AndorraGeneral

Els organitzadors de la Jorma Urban Trail donaran un euro de cada inscripció a l’associació AMMA

Ràdio Valira | 29 d'abril de 2022

Escaldes-Engordany.- La cinquena edició de la Jorma Urban Trail d’Escaldes-Engordany, que tindrà lloc el pròxim dissabte 7 de maig, manté el seu vessant solidari i donarà un euro de cada inscripció a l’associació de Malalties Minoritàries (AMMA) per promoure la divulgació i coneixement de les patologies de baixa prevalença que afecten un nombre reduït de la població.

Ho han manifestat el conseller d’Esports i TIC, Josep Batalla, i el cap d’Esports del comú, Julio Pintado, durant la presentació de la competició d’aquest dijous, en la qual han destacat que la cursa inclou una prova de crono escalada de ciclisme combinada tant en format individual o bé en parelles amb un recorregut de 8 quilòmetres i 600 metres de desnivell serà puntuable per al Campionat d’Andorra de contrarellotge.

En aquest sentit, Batalla ha posat en relleu la necessitat d’incorporar una prova de ciclisme davant la importància i “l’embranzida” que està agafant aquest esport al país amb “l’arribada de cada vegada més ciclistes”. El conseller també ha exposat que esperen una alta participació d’entre 320 i 330 atletes d’Andorra i internacional “que es desplacin fins aquí a conèixer la parròquia i gaudir de l’esport mitjançant aquesta cursa popular i familiar apta per a tots els públics” i, en referència a la prova ciclista, han limitat el nombre de corredors a cent, tot i que consideren que s’inscriuran una cinquantena de persones.

Els representants de la corporació han anunciat que enguany es recuperen els premis en efectiu amb 300 euros pel guanyador, 200 pel segon i cent pel tercer classificat. I han posat de manifest que gràcies a l’organització de la cursa no es tallarà el trànsit en cap moment. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web del comú (www.e-e.ad) o bé, presencialment a la botiga Jorma Trail d’Andorra la Vella.

ANA
 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST JULI BARRERO

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTAS DEL COR

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PST EVA CHOY CÓNSUL MENOR d’ORDINO

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  JORDI PRESS, referència digital de l’esport català

 • cover play_circle_filled

  PST SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  GosSOS reclama sentit comú

 • cover play_circle_filled

  PST FLORS FALLES PETARDS COQUES CAVA… AVUI ÉS LA REVETLLA DE SANT JOAN!!!

 • cover play_circle_filled

  Xavi Rodríguez: la ràdio en vena.

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTES DEL COR

 • cover play_circle_filled

  EL CATAMARÁ

 • cover play_circle_filled

  PST SYDNEY POLLACK

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  PST GIRONA FA HISTÒRIA!!!

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play