menu Home
Andorra

Sprinter arriba a Andorra

Ràdio Valira | 9 de Maig de 2022

Sant Julià de Lòria.- El grup ISRG, amb botigues a España, Portugal i Holanda, obrirà el seu primer establiment a Andorra al centre comercial Epizen. La companyia, especialitzada en roba i material esportiu, inaugurarà una botiga Sprinter de 2.250 metres quadrats a la segona planta del que serà el major espai comercial del Principat. Cal recordar que Epizen compta amb un total de 54.000 metres quadrats, dels quals 28.000 estaran dedicats al comerç, l’oci i la restauració.

Sprinter, fundada a València el 1995, ha crescut de manera imparable al llarg de 27 anys i fins a l’actualitat, convertint-se en una de les companyies líders del sector i que més creix a nivell europeu. Amb Nike i Adidas com a partners estratègics, Sprinter, la primera botiga de ISRG a Andorra, completarà l’oferta comercial d’Epizen en roba, material i equipament esportiu, amb una proposta líder en la seva categoria.

Epizen té previst obrir les seves portes aquest estiu amb l’entrada en funcionament de la primera fase, o el que és el mateix, les tres primeres plantes. Als pisos zero i primer hi haurà un gran supermercat Carrefour, dues cafeteries, un restaurant McDonald’s i una perfumeria Primor.

A la primera planta també s’instal·larà la firma Lefties, del grup Inditex. A la segona hi haurà les botigues d’Sprinter, Tezenis, Electro & Home i l’òptica Iblú. En la segona fase s’obriran al públic nous espais a les plantes superiors amb una oferta de home improvement, restauració, música, cultura, oci i entreteniment, amb l’objectiu de convertir el centre comercial més gran d’Andorra en un indret de referència on viure una experiència més enllà de les compres.

Grup Pyrénées ha buscat els players líders en cada categoria per a l’oferta comercial d’Epizen. En esports Sprinter es perfila com un dels espais de referència. Aquesta companyia, en el seu sector, està entre les que més creixen a nivell internacional, amb una visió de futur innovadora i amb una òptima relació envers les marques de referència. Sprinter garanteix les millors experiències respecte a altres operadors que, actualment, no complien aquestes expectatives.

Grup ISRG

ISRG, participat en un 50,02% per JD Sports, opera les cadenes Sprinter, JD, Sport Zone, Deporvillage, Perry i Aktie a Espanya, Portugal i Holand, i les insígnies JD i Size a España i Portugal, sumant 470 punts de venda físics, 9.000 treballadors i treballadores, 4 botigues online i una facturació que supera els 900 milions d’euros, resultant ser un dels majors operadors multimarca d’equipament esportiu a Europa.

ANA

 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  PST COR&MÚSICA

 • cover play_circle_filled

  EL CATAMARÁ “EUFORIA A VALLS”

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AMB JAUME PORTA

 • cover play_circle_filled

  PATRYCIA CENTENO: QUÈ ÉS EL PODERÍO?
  Patrycia Centeno

 • cover play_circle_filled

  PST ENTEVISTA A LUDMILLA LACUEVA

 • cover play_circle_filled

  ANASTASIIA KRAVETS: “LA VEU D’UCRAÏNA A ANDORRA”

 • cover play_circle_filled

  SONIA MÁRQUEZ, CREADORA D’ANDORRITA.COM

 • cover play_circle_filled

  PST LA TERTULIA DE LES PILOTES

 • cover play_circle_filled

  GUILLEM FORNÉ, LA VEU DE LA CULTURA A LA MASSANA.

 • cover play_circle_filled

  LA TERTÚLIA DELS “JOSEP MARIES”

 • cover play_circle_filled

  PST DIA MUNDIAL DE L’ENTRENADOR DE FUTBOL

 • cover play_circle_filled

  CESC CASANOVAS, L’ACTOR TOTAL.

 • cover play_circle_filled

  PST LA CUINA DE L’ANDI

 • cover play_circle_filled

  PST LA SARSUELA MOLINOS DE VIENTO ARRIBA A SANT JULIÀ

 • cover play_circle_filled

  VALENTÍ CLOSA: “Tenim els aparcaments més econòmics del país.”

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play