menu Home
Andorra

Crèdit Andorrà homenatja la temporada de Joan Verdú

Ràdio Valira | 12 de maig de 2022

Andorra la Vella.- Joan Verdú continua rebent reconeixements després de cloure una exitosa temporada proclamant-se campió d’Europa de gegant. Aquest dimecres ha estat el torn de Crèdit Andorrà, qui ha volgut homenatjar l’esquiador andorrà i encoratjar-lo a continuar amb la bona ratxa de resultats. El director de l’àrea de Negoci Bancari Andorra de l’entitat, Martí Alfonso, ha destacat que aspectes com el seu compromís i perseverança han estat els factors que l’han dut a viure el seu millor moment professional. “Ets un exemple per a tots els esportistes que tenen il·lusions”, ha manifestat.

Durant el seu discurs, Alfonso ha posat en relleu que Verdú ha contribuït a fer encara més visible Andorra portant el país a una situació “rellevant” dins del món de l’esquí professional. “Des de Crèdit Andorrà compartim el valor del treball en equip i per això també felicitem l’entorn del Joan, qui li ha donat suport i l’ha fet créixer”, ha exposat, sense oblidar-se dels esforços duts a terme també per part de la FAE.

Per la seva banda, un emocionat Joan Verdú ha volgut donar les gràcies “a tota la gent que m’ha donat suport”, tant pel que fa a la seva família, amics, companys d’equip, federació i Govern. L’esquiador ha assegurat que arribar a aconseguir títols no ha estat fàcil, sobretot després de mesos sense poder esquiar recuperant-se de les lesions. Amb tot, ha manifestat estar 100% compromès amb la seva carrera i ha assegurat que per a la temporada vinent donarà el màxim de les seves capacitats per intentar millorar els resultats obtinguts.

ANA
 • play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • cover play_circle_filled

  JUAN PEDRO MARTINEZ, Dtor de Panini Espanya

 • cover play_circle_filled

  KIC BARROC, Pianista

 • cover play_circle_filled

  PST L’UNIVERS MIRALLES

 • cover play_circle_filled

  Les reflexions de ROSA GILI, cònsol major d’Escaldes

 • cover play_circle_filled

  CONCÒRDIA BUSCA ESPAI A LA VIDA POLÍTICA

 • cover play_circle_filled

  PST Lewandowski, la nueva estrella culé

 • cover play_circle_filled

  Geòrgia Pont, Presidenta d’UNICEF Andorra.

 • cover play_circle_filled

  Dr. Jaume Mora: el càncer és una loteria determinada pel codi postal.

 • cover play_circle_filled

  Xavi Puig, comunicador.

 • cover play_circle_filled

  JUANJO GARCÍA, entrenador de futbol.

 • cover play_circle_filled

  PAZ CASTELLÓ, escriptora

 • cover play_circle_filled

  PST LES FLORS DEL PARAÍS

 • cover play_circle_filled

  PST REVISTES DEL COR I MUSICA

 • cover play_circle_filled

  PST CINEMA AVUI NINO ROTA

 • cover play_circle_filled

  Parlem de “Sol de brujas”, de Félix G. Modroño

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play